- 
                    Відкриті торги з особливостями
- 
                        Однолотова
- 
                        КЕП
М’якоть свинна охолоджена, Курятина (філе) охолоджене
М’якоть свинна охолоджена, Курятина (філе) охолоджене Кількість – 3255 кг. в т.ч.: М’якоть свинна охолоджена – 325 кг.; Курятина (філе) охолоджене – 2930 кг.. Номенклатура, асортимент, вимоги до предмету закупівлі зазначено у додатку 1 до тендерної документації «Технічна специфікація». Категорії замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі - процедура закупівлі (відкриті торги, з урахуванням Особливостей). Застосовані критерії оцінки - Єдиним критерієм оцінки згідно даної процедури відкритих торгів є ціна (питома вага критерію – 100%). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.
мін. крок: 0.5% або 2 740.65 UAH
