• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Сирні продукти

Торги відмінено

134 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 670.00 UAH
Період уточнення: 10.01.2023 18:55 - 15.01.2023 00:00
Відповідь надана

додаток 6

Номер: 6bb02cac90a54e3193193a10b6300541
Дата опублікування: 13.01.2023 17:05
Опис: додаток 6 містить форму листа-згоди з обробкою персональних даних, і також містить інформацію щодо приналежності до тендерної документації до – основний словник національного класифікатора України ДК 021:2015, код 15540000-5 – Молоко та вершки. Це теж, потрібно привести у відповідність.
Відповідь: Технічна помилка виправлена, внесено зміни до ТД.Дякую.
Дата відповіді: 15.01.2023 07:16
Відповідь надана

форма тендерної пропозиції

Номер: 67d1250aa388473f9da7238b9919596a
Дата опублікування: 13.01.2023 17:01
Опис: З якою метою у Додатку 5 передбачено обовязок Учасника "обов’язково окремою довідкою має бути зазначено країну-виробника ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ"? Замовник має на увазі електричну енергію, якою користується Учасник під час підготовки тендерної пропозиції? Чи яку буде використовувати під час виконання умов договору про закупівлю? І якщо він використовує дизель-генератор, яким чином коректно надати інформацію? ;)
Відповідь: Технічна помилка виправлена, внесено зміни до ТД.Дякую.
Дата відповіді: 15.01.2023 07:13
Відповідь надана

додаток 1 - молоко та вершки

Номер: 00a20268ae30494eb60f0585bfcfeb32
Дата опублікування: 13.01.2023 16:57
Опис: додаток 1 містить вимогу щодо надання аналогічних договорів - з обов’язковим відображенням в такому договорі предмету постачання (закупівлі) за ДК 021:2015: 15510000-6 «Молоко та вершки»??? у закупівлі на СИР це незаконна вимога
Відповідь: Технічна помилка виправлена, внесено зміни до ТД.Дякую.
Дата відповіді: 15.01.2023 07:13
Відповідь надана

нечинні нормативно-правові акти, яким повинен відповідати Учасник

Номер: 03eecfa732f24cf8ba4d85fc4d4d9037
Дата опублікування: 13.01.2023 16:53
Опис: У Розділі "ІНСТРУКЦІЯ З ПІДГОТОВКИ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ" - п. 6 Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - зазначено посилання на : - Закон України «Про дитяче харчування від 14.09.2006р. №142-16 (ЯКИЙ ВТРАТИВ ЧИННІСТЬ), - Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (НАСЬОГОДНІ МАЄ ІНШУ НАЗВУ) Приведіть документацію у належний вигляд.
Відповідь: Документація приведена в належний стан,внесено зміни до тендерної документації
Дата відповіді: 15.01.2023 07:15
Відповідь надана

кінцевий строк подання пропозиції

Номер: 5ad25cdd529341e284d1e32a21dff51c
Дата опублікування: 13.01.2023 16:48
Опис: В умовах тендерної документації зазначено "Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 26.11.2022р. 15:00 к.ч" Чому зазначено 26 жовтня 2022 року? який вірний кінцевий строк подання тендерних пропозицій?
Відповідь: Технічна помилка виправлена, внесено зміни до ТД.Дякую.
Дата відповіді: 15.01.2023 07:13
Відповідь надана

щодо змісту ТД

Номер: 7fbe6beaadb642478f1957a8037d4ff0
Дата опублікування: 13.01.2023 16:46
Опис: У Розділі "ІНСТРУКЦІЯ З ПІДГОТОВКИ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ" - п. 6 Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - зазанчено "  Умови постачання молоко та вершки замовнику повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:...." але це закупівля СИРНИХ ПРОДУКТІВ, а не молока, це помилка, чи як учасникам тлумачитиумови тендерної документації?
Відповідь: Технічна помилка виправлена, внесено зміни до ТД.Дякую.
Дата відповіді: 15.01.2023 07:14
Відповідь надана

дискримінаційні вимоги

Номер: 6ffa396542704264997bed5e7adcf6e8
Дата опублікування: 13.01.2023 16:42
Опис: Вимога п. 7. передбачає надання "Скан-копії оригіналів документів, що підтверджують впровадження, застосування та постійну дію на підприємстві Виробника і Учасника процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, з обов’язковим наданням всіх щорічних звітів за результатами аудиту згідно чинного законодавства, стосовно предмета закупівлі (сертифікат ISO 9001:2018 «Система управління якістю», сертифікат ІSO 14001:2015 щодо екологічного управління , сертифікат ІSO 22000:2019 щодо управління безпечністю харчових продуктів , сертифікат ІSO\PAS45005:2020 Cистема протидії COVID-19 чинних на протягом усього строку поставки товару).". Відповідно, учасники, які не є Виробниками, повинні "навязати" чи "примусити" Виробника продукції отримати вищезазначені документи? Такі вимоги є дискримінацінимим і такими, що порушують конкуренцію серед учасників.
Відповідь: Харчові продукти , що реалізуються на території України, повинні бути безпечними для життя і здоров'я людей, відповідати вимогам українського законодавства з безпеки та окремим показникам якості харчових продуктів (п. 51 ст. 1, ч. 1 ст. 32 Закону від 23.12.97 р. № 771/97-ВР «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» Частиною 5 статті 32 Закону «Замовник може вимагати від учасників підтвердження того, що пропоновані ними товари, послуги чи роботи за своїми екологічними чи іншими характеристиками відповідають вимогам, установленим у тендерній документації. У разі встановлення екологічних чи інших характеристик товару, роботи чи послуги замовник повинен в тендерній документації зазначити, які маркування, протоколи випробувань, декларація або сертифікати можуть підтвердити відповідність предмета закупівлі таким характеристикам. Продавець зобов'язаний надати покупцеві (ст. 6 Закону від 12.05.91 р. № 1023-XII «Про захист прав споживачів», далі – Закон № 1023): продукцію належної якості та інформацію про неї; якщо покупець зажадає – документ, що підтверджує якість реалізовуваної продукції. Наказом Мінекономіки 11.07.2003 N 185 пунктом 11 передбачено: «Усі харчові продукти і продовольча сировина в суб'єкта господарської діяльності повинні бути з документами, наявність яких передбачена чинними нормативно-правовими актами. Харчові продукти і продовольча сировина, які надходять у торговельну мережу, повинні відповідати вимогам чинного законодавства, чинних нормативно-правових актів щодо показників якості та безпеки харчових продуктів, упаковки, маркування, транспортування, приймання і зберігання. Тому надання Виробником суб’єкту господарювання копій даних сертифікатів забезпечить відповідальність Виробника за якість та безпечність харчових продуктів. Для цього у договорі на постачання харчової продукції суб’єкт господарювання повинен передбачити надання документів, що підтверджують якість продукції. Такі вимоги не є дискримінаційними, оскільки за якість і безпечність продукції в першу чергу несе відповідальність Виробник
Дата відповіді: 15.01.2023 07:28
Відповідь надана

незаконність вимог

Номер: 70e676af861045fa807e06c73d727d1f
Дата опублікування: 13.01.2023 16:41
Опис: Щодо вимог Додатку 2, пункт 12 і 13, то у звязку з введенням військогвого стану, заходи держконтролю призупинено, що унеможливлює надання зазначених документів не раніше ніж за 12 місяців до дати подання пропозиції. Просимо переглянути і видалити зазначені вимоги чи поясніть яким чином учасники маєть отримувати ці документи.
Відповідь: В пункт 12,13 внесено зміни, які відображені в ТД
Дата відповіді: 15.01.2023 07:19
Відповідь надана

щодо вимог тендерної документації

Номер: 8f4e6d5e080e4f2184e7d2e423e1130f
Дата опублікування: 13.01.2023 16:39
Опис: У додатку 2 міститься вимога щодо надання : 12.Скан-копії оригіналів актів, виданих підприємству не раніше ніж за 12 місяців до дати подання пропозиції, що відображають результати проведення державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами на підприємстві Виробника та Учасника (згідно НАКАЗ № 447 від 08.08.2019 МІНІСТЕРСТВА АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ). Повідомляємо, що цей Наказ втратив чинність, відповідно, Учасники не можуть виконати таку вимогу. Просимо видалити зазначену вимогу
Відповідь: В пункт 12, внесено зміни, які відображені в ТД. Дякую.
Дата відповіді: 15.01.2023 07:20