• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М’ясо – ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (М’ясо яловичини - ДК 021:2015:15111100-0 – Яловичина; М’ясо свинини - ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина; Курятина (філе) - ДК 021:2015: 15112130-6 – Курятина)

М’ясо – ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо (М’ясо яловичини - ДК 021:2015:15111100-0 – Яловичина; М’ясо свинини - ДК 021:2015:15113000-3 – Свинина; Курятина (філе) - ДК 021:2015: 15112130-6 – Курятина) Кількість – 1100 кг. в т.ч.: Яловичина – 300 кг.; Свинина – 100 кг.; Курятина (філе) – 700 кг.. Номенклатура, асортимент, вимоги до предмету закупівлі зазначено у додатку 1 до тендерної документації «Технічна специфікація». Категорії замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі - процедура закупівлі (відкриті торги, з урахуванням Особливостей). Застосовані критерії оцінки - Єдиним критерієм оцінки згідно даної процедури відкритих торгів є ціна (питома вага критерію – 100%). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.

Завершена

193 300.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 966.50 UAH
Період уточнення: 23.12.2022 14:01 - 28.12.2022 00:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим