-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
«М’ясо» код по ДК 021:2015 – 15110000-2 (лот 1 - яловичина у відрубах обвалювана, лот 2 - печінка яловича, лот 3 – тушки курей, лот 4 – відруби курей)
Завершена
4 205 875.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 2 200.00 UAH
мін. крок: 0.1% або 2 200.00 UAH
Період уточнення:
25.11.2017 13:42 - 02.12.2017 17:00
Відповідь надана
Зміни в Технічному Завданні
Номер:
8d90c44f35814f16958f22c462630bb1
Дата опублікування:
27.11.2017 12:01
Опис:
Внести в Технічне завдання вимогу про наявність сертифікату на систему менеджменту безпечності харчових продуктів (ISO 22000), зареєстрованому в ННРУ (Незалежні Національні Реєстри України), так як не враховані обов’язкові вимоги закону України № 1602 VII «Про внесення змін в деякі законодавчі акти України відносно харчових продуктів».
"ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII
22 липня 2014 року
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів
пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;
НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Відповідь:
Вимоги до наявності сертифікату на систему менеджменту безпечності харчових продуктів не обумовлені законодавчими актами.
Дата відповіді:
29.11.2017 11:13