-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясо(окремі порційні частини курячі)
Окремі порційні частини курячі (четвертина куряча)М'ясо куряче повинен бути вітчизняного виробництва. Мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо птиці повинно бути добре обезкровленим, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечнику. М'ясо повинно мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. Без ГМО. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Окремі порційні частини мають поставлятися в картонних ящиках, фасовка по 10-15 кг. Продукція повинна транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80 % до загального терміну придатності до споживання.
мін. крок: 0.5% або 360.00 UAH