-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Вершкове масло (жирність 72,5 %)
Завершена
600 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 000.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 3 000.00 UAH
Період уточнення:
20.12.2017 18:54 - 31.12.2017 14:00
Відповідь надана
Стосовно предмета закупівлі
Номер:
ff2139ee33084136b53e2fbeeeecf446
Дата опублікування:
22.12.2017 15:39
Опис:
Відповідно до пп.4 п.4 ст. 36 ЗУ «Про публічні закупівлі» передбачено покращення якості предмета закупівлі за умови, що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі. Вважаємо, що молочна продукція з більш високим вмістом молочного жиру є покращенням предмета закупівлі. Просимо дозволу на постачання продукції з більш високим вмістом жиру
Відповідь:
На Ваше звернення від 22 грудня 2017 року, тендерний комітет управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради повідомляє наступне: стаття 36 Закону України «Про Публічні закупівлі» на яку Ви спираєтесь, стосується змін до укладеного договору за результатами проведених торгів. Разом з тим повідомляємо, що не заперечуємо у поданні тендерних пропозицій з покращеними якісними характеристиками(збільшеним вмістом жиру молочного) за предметами закупівлі молоко, масло вершкове, сир свіжий кисломолочний та сир твердий сичужний, крім сметани.
Жирність молочних продуктів передбачена пп.4.13 та 4.15. п.4. Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах, затвердженої спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 року №298/277 (зі змінами).
Нагадуємо, що критерієм оцінки предмету закупівлі залишається ціна.
З повагою, Голова тендерного комітету І.І.Адамчук
Дата відповіді:
27.12.2017 10:35
Відповідь надана
Стосовно предмету закупівлі
Номер:
9e965bebd3634019ad6bfc075e5e7f43
Дата опублікування:
22.12.2017 08:55
Опис:
Чи дозволяється постачання продукції з більш високим вмістом молочного жиру, що є покращенням предмету закупівлі?
Відповідь:
На Ваше звернення від 22 грудня 2017 року, тендерний комітет управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради повідомляє наступне:
Організація харчування дітей в закладах дошкільної освіти здійснюється відповідно до Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах, затвердженої спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 року №298/277 (зі змінами).
Відповідно до пп.4.15. п.4 Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах «масло вершкове необхідно використовувати жирністю не нижче 72,5%, сир кисломолочний - жирністю від 9% (напівжирний) до 18%, сметана - жирністю 15%, 20%. ».
Тендерним комітетом управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради у тендерній документації враховані вимоги чинного законодавства щодо дотримання санітарно-гігієнічних вимог до постачання, безпеки та якості продуктів харчування для закладів дошкільної освіти.
Виходячи з вище викладеного зазначаємо, що пропозиція має відповідати вимогам до предмету закупівлі, зазначеній у тендерній документації.
З повагою,
Голова тендерного комітету І.І.Адамчук
Дата відповіді:
22.12.2017 14:56