-
Відкриті торги з особливостями
-
Мультилотова
-
КЕП
15130000-8 "М'ясопродукти" з поділом на лоти (ковбасні вироби різні для потреб підрозділів по м. Кривий Ріг)
Усі документи тендерної пропозиції, які готуються безпосередньо учасником повинні бути складені українською мовою.
Торги відмінено
201 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 280.00 UAH
мін. крок: 0.1% або 280.00 UAH
Період уточнення:
14.11.2022 15:17 - 20.11.2022 00:00
Відповідь надана
Ціна закупівлі
Номер:
3503638a4c3b4ec6bf638a5b1dc9c2d6
Дата опублікування:
16.11.2022 16:37
Опис:
Доброго дня! Хочу задати питання. У технічних вимогах до закупівель Ви виставляєте вимоги до товару:
- Ковбаса варена І ґатунку Без шпику повинна бути свіжою з чистою оболонкою, без плям та ушкоджень. Не допускається продукт з пліснявою, слиззю на оболонці. Запах та смак повинен бути властивий даному виду продукту. Відповідати наступним вимогам: склад продукції повинен містити м'ясну сировину не менше 95 %, продукт повинен зберігатися при температурі від 00С до + 60С та відносній вологості повітря 75-78%. Ціна за одиницю товару 100 грн/ кг;
- Сосиски І ґатунку «міні» Без шпику повинні бути з чистою сухою поверхнею, без плям та пошкоджень оболонки, без стороннього запаху. Не допускається продукт з пліснявою, слиззю на оболонці. Відповідати наступним вимогам: термін придатності при температурі від 00С до + 60С та відносній вологості повітря 75-78% не менше 15 діб, склад продукції повинен містити м'ясну сировину не менше 85% (маса одиниці виробі 30-40 г) Ціна за одиницю товару 70 грн/ кг;
- Сардельки варені І ґатунку Без шпику повинна бути свіжою з чистою оболонкою, без плям та ушкоджень. Не д95 %пускається продукт з пліснявою, слиззю на оболонці. Запах та смак повинен бути властивий даному виду продукту. Вироби з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям. Консистенція: пружна та соковита, визначається в гарячому стані. Ґатунок: I. Сировина, що повинна бути використана під час вироблення сардельок вищого сорту: склад м’ясної сировини не менше ніж 90 – 95 % (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована першого сорту, яловичина знежилована вищого сорту). Ціна за одиницю товару 100 грн/ кг;
1. Питання до температурних показників? "продукт повинен зберігатися при температурі від 00С до + 60С та відносній вологості повітря 75-78%." Жоден варений мясопродукт не зберігаеться при температурі від 00С до + 60С (Напевно опечатка)
2. Підкажіть будь ласка, як якісний продукт має коштувати дешевше в два, а то і в три рази, а ніж продукт з якого він виготовляється на 95 %
Дякую за відповідь!
Відповідь:
Доброго дня, що стосується показників температури пр зберіганні продукту там вийшла опечатка і відповідні зміни будуть внесенні згідно вимог ЗУ Про публічні закупівлі". Що стосується очікуваної вартості вона розраховувалась виходячи із середніх цін на даний товар та по результатах попередніх договорів.
Дата відповіді:
17.11.2022 15:49