• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Послуги з надання лікувального харчування

згідно документації

Торги не відбулися

140 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 700.00 UAH
Період уточнення: 10.11.2022 10:48 - 22.11.2022 00:00
Відповідь надана

технічне завдання

Номер: 511409dfdc074ddc965e36bf4c3356e7
Дата опублікування: 17.11.2022 11:18
Опис: просимо надати обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі?
Відповідь: Розмір бюджетного призначення та очікувану вартісь визначено на підставі фінансового плану КНП «МДКЛ № 6» ДМР на 2022 рік у межах видатків на послуги з харчування. Якість замовлених послуг розрахована на відповідність правилам роботи закладів (підприємств) громадського харчування, затвердженими 24 липня 2002 року № 219 ( із змінами) і зареєстрованими у Міністерстві юстиції України 20 серпня 2002 року під № 680/6968; вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року № 771/97-ВР, наказу МОЗ України «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» від 29.10.2013 року № 931 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26.12.2013 року за № 2205/24737); наказу МОЗ України від 29.10.2013 р. №931 (у разі заміни одних продуктів іншими); довідника «Організація лікувального харчування в закладах охорони здоров'я України» за загальною редакцією О.В. Швеця (асоціація дієтологів України, складеного за наказом МОЗ України від 29.10.2013 р. №931). Крім цього Договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій передбачено, що медичні послуги надаються відповідно до порядків надання медичної допомоги, затверджених МОЗ, з обов’язковим дотриманням галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я та в місцях надання медичних послуг. На підставі наказу МОЗ України «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» від 29.10.2013 року № 931, яким визначено систему лікувального харчування, що складається з принципів та методології організації харчування хворих у закладах охорони здоров’я державної та комунальної форм власності та з урахуванням вимог Сертифікату безпеки харчових продуктів у відповідності ДСТУ ISO 22000:2019 дієтичною сестрою було розроблено технологічні картки-розкладки та адміністрацією затверджено кількість страв лікувального харчування пацієнтів лікарні. Затверджене семиденне меню складено в межах фінансових призначень Замовника та з урахуванням орієнтованої кількості пацієнтів, які харчуються в лікарні та на підставі вивчених технічних, кількісних та якісних характеристик предмета закупівлі послуг та пропозицій. Кількісні характеристики розраховано на підставі статистичних даних за попередні періоди (кількість пролікованих випадків) та з урахуванням орієнтованої кількості пацієнтів, що харчувалися раніше.
Дата відповіді: 17.11.2022 13:17
Відповідь надана

технічне завдання

Номер: 402c903d7e354ca8bb2872ca0fe26937
Дата опублікування: 17.11.2022 11:17
Опис: просимо зазначити максимальну можливість розміщення пацієнтів в закладі?
Відповідь: Максимальна можливість розміщення пацієнтів в закладі - 265 пацієнтів на добу
Дата відповіді: 17.11.2022 12:58
Відповідь надана

технічне завдання

Номер: 9de18ee939b24a858b29f9c717033e15
Дата опублікування: 17.11.2022 11:16
Опис: Яким чином та на підставі яких документів Замовником здійснено обґрунтування розміру витрат та визначено його очікувану вартість?обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
Відповідь: Розмір бюджетного призначення та очікувану вартісь визначено на підставі фінансового плану КНП «МДКЛ № 6» ДМР на 2022 рік у межах видатків на послуги з харчування. Якість замовлених послуг розрахована на відповідність правилам роботи закладів (підприємств) громадського харчування, затвердженими 24 липня 2002 року № 219 ( із змінами) і зареєстрованими у Міністерстві юстиції України 20 серпня 2002 року під № 680/6968; вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року № 771/97-ВР, наказу МОЗ України «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» від 29.10.2013 року № 931 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26.12.2013 року за № 2205/24737); наказу МОЗ України від 29.10.2013 р. №931 (у разі заміни одних продуктів іншими); довідника «Організація лікувального харчування в закладах охорони здоров'я України» за загальною редакцією О.В. Швеця (асоціація дієтологів України, складеного за наказом МОЗ України від 29.10.2013 р. №931). Крім цього Договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій передбачено, що медичні послуги надаються відповідно до порядків надання медичної допомоги, затверджених МОЗ, з обов’язковим дотриманням галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я та в місцях надання медичних послуг. На підставі наказу МОЗ України «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні» від 29.10.2013 року № 931, яким визначено систему лікувального харчування, що складається з принципів та методології організації харчування хворих у закладах охорони здоров’я державної та комунальної форм власності та з урахуванням вимог Сертифікату безпеки харчових продуктів у відповідності ДСТУ ISO 22000:2019 дієтичною сестрою було розроблено технологічні картки-розкладки та адміністрацією затверджено кількість страв лікувального харчування пацієнтів лікарні. Затверджене семиденне меню складено в межах фінансових призначень Замовника та з урахуванням орієнтованої кількості пацієнтів, які харчуються в лікарні та на підставі вивчених технічних, кількісних та якісних характеристик предмета закупівлі послуг та пропозицій. Кількісні характеристики розраховано на підставі статистичних даних за попередні періоди (кількість пролікованих випадків) та з урахуванням орієнтованої кількості пацієнтів, що харчувалися раніше.
Дата відповіді: 17.11.2022 13:15
Відповідь надана

технічні вимоги

Номер: b33d1506362a42b496378c182a79c2e0
Дата опублікування: 17.11.2022 11:13
Опис: просимо роз'яснити чому кількість пацієнтів знінилась, а вартість закупівлі ні?
Відповідь: Кількість пацієнтів змінилась у зв'язку з підвищенням захворюваності. Вартість закупівлі не змінилась у зв'язку з відсутністю фінансування.
Дата відповіді: 17.11.2022 13:02
Відповідь надана

технічні вимоги

Номер: a97db4dd29224b678c57af4b40496c9f
Дата опублікування: 15.11.2022 11:32
Опис: Доброго дня! Чи можите конкретизувати кількість пацієнтів, що будуть харчуватись на кожному адресі за групами окремо?
Відповідь: Доброго дня! Це середня кількість пацієнтів , невідомо за якою адресою буде лікуватись більше хворих. Все залежить від захворюваності.
Дата відповіді: 15.11.2022 15:25
Відповідь надана

специфікація

Номер: 189543013dc7459a839a9e76c8c225e8
Дата опублікування: 11.11.2022 14:04
Опис: Шановний Замовнику просимо Вас роз'яснити: "2680 це кількість чоловіка-днів на весь термін виконання договору?".
Відповідь: Доброго дня! 2680 це кількість порцій на грудень місяць.
Дата відповіді: 11.11.2022 14:26