-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясо (кури тушки, філе куряче, сало, м'ясо свинина та яловичина (лопатка, котлетне), печінка яловичина та куряча охолоджені)
Торги не відбулися
420 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 100.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 2 100.00 UAH
Період уточнення:
15.12.2017 12:51 - 23.12.2017 08:00
Відповідь надана
предмет
Номер:
f9a4c4cfbae948d098c0fb6173899db9
Дата опублікування:
19.12.2017 13:44
Опис:
між печінкою замороженою та охолодженою існує ВЕЛИКА різниця (строк зберігання).
Тому просимо надати уточнення щодо подання пропозиції на ОХОЛОДЖЕНУ чи ЗАМОРОЖЕНУ печінку!
Відповідь:
Всі продукти даної закупівлі, замовнику необхідні ОХОЛОДЖЕНІ.ПЕЧІНКА КУРЯЧА, ПЕЧІНКА ЯЛОВИЧИНА мають бути ОХОЛОДЖЕНІ!
Дата відповіді:
19.12.2017 14:07
Відповідь надана
печінка
Номер:
7da31dba54ec456b9e8bc0e232aaf0fd
Дата опублікування:
19.12.2017 11:05
Опис:
просимо все ж уточнити, яка печінка потрібна???
Відповідь:
Дякуємо за запитання! В тендерній документації згідно п.4.3 «Місце, кількість, обсяг поставки товарів(надання послуг, виконання робіт)» замовником чітко прописано «печінка яловичина)»-178 кг і «печінка куряча» -350 кг.
Дата відповіді:
19.12.2017 13:31
Відповідь надана
ветеринарний контроль
Номер:
ddef8ceaf7c3435d9124f4119afd73f9
Дата опублікування:
18.12.2017 14:15
Опис:
із 20 вересня 2015 року дія Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. № 4004-XII не поширюється на харчові продукти, окрім харчових продуктів, щодо яких проводяться санітарно-епідеміологічні розслідування захворювань, спричинених інфекційними хворобами, масовими неінфекційними захворюваннями, отруєннями та радіаційним ураженням людей.
Крім того, чинною редакцією Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР не передбачені повноваження Держсанепідслужби з надання експлуатаційних дозволів та висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи харчових продуктів.
Також відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» єдиним документом, що підтверджує якість продукту харчування є декларація виробника або посвідчення про якість або декларація про якість.
Зауважуємо, що відповідно до ЗУ «Про ветеринарну медицину» експертиза продуктів харчування тваринного походження проводиться у випадках карантину певного виду тварин у місцевості.
На сьогоднішній день на території України відсутній карантин тварин. Отже, проходження ветеринарного котролю та ветеринарне клеймо вимагатися документацією НЕ може! Просимо внести відповідні зміни!
Відповідь:
Щодо висновку СЕЕ будуть внесені відповідні зміни до тендерної документації
Дата відповіді:
20.12.2017 17:12
Відповідь надана
сало
Номер:
d707db193c3b4100be9a8bf634a0b372
Дата опублікування:
18.12.2017 14:10
Опис:
сало зі шкіркою чи без?
Відповідь:
Дякуємо за запитання! Сало без шкірки.
Дата відповіді:
19.12.2017 10:23
Відповідь надана
уточнення
Номер:
f37118440a72435cb5a223fc787b1fa6
Дата опублікування:
18.12.2017 14:09
Опис:
Просимо уточнити, яка саме потрібна печінка ялова та куряча: охолоджена чи заморожена?
Відповідь:
Дякуємо за запитання! В тендерній документації згідно п.4.3 «Місце, кількість, обсяг поставки товарів(надання послуг, виконання робіт)» замовником чітко прописано «яловичина (лопатка)»-1014 кг і «яловичина (котлетне)» -320 кг.
Дата відповіді:
19.12.2017 10:21
Відповідь надана
уточнення
Номер:
b156affeeb334674b930cbd1cfb0d632
Дата опублікування:
18.12.2017 14:09
Опис:
просимо уточнити, яке саме м'ясо ви бажаєте закупити: яловича лопатка чи котлетка??? в пункті 3 Додатку 7 дана позиція визначена, як одна. Проте, різниця цін складає біля 1,5 рази...
Відповідь:
Дякуємо за запитання! В тендерній документації згідно п.4.3 «Місце, кількість, обсяг поставки товарів(надання послуг, виконання робіт)» замовником чітко прописано «яловичина (лопатка)»-1014 кг і «яловичина (котлетне)» -320 кг.
Дата відповіді:
19.12.2017 10:20
Відповідь надана
запитання та вимоги
Номер:
ad6a2214780f40acb087a00eb0d6922d
Дата опублікування:
18.12.2017 13:47
Опис:
Аналог договори
Просимо надати грунтовні пояснення, на яких підставах Замовник вимагає від учасників надання не менше ДВОХ аналогічних договірв за 16-17 роки, у той час, коли по-перше, ЗУ вимагається ОДИН договір, аналогічний предмету закупівлі, по-друге, дана вимога дискримінує учасників, які мали аналогічні пїдоговори за роки, відмінні від 16го та 17го. Просимо внести відповідні зміни!
свідоцтво ПДВ
Замовнику, свідоцтв про реєстрацію платників ПДВ вже давно не існує. Натомість видається ВИТЯГ! Просимо внести відповідні зміни!
висновок СЕЕ
Держсанепідслужба в листі від 18.09.2015 р. № 02.02/871-1 нагадала: із 20 вересня 2015 року дія Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. № 4004-XII не поширюється на харчові продукти, окрім харчових продуктів, щодо яких проводяться санітарно-епідеміологічні розслідування захворювань, спричинених інфекційними хворобами, масовими неінфекційними захворюваннями, отруєннями та радіаційним ураженням людей.
Крім того, чинною редакцією Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР не передбачені повноваження Держсанепідслужби з надання експлуатаційних дозволів та висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи харчових продуктів.
Також відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» єдиним документом, що підтверджує якість продукту харчування є декларація виробника або посвідчення про якість або декларація про якість.
Зауважуємо, що відповідно до ЗУ «Про ветеринарну медицину» експертиза продуктів харчування тваринного походження проводиться у випадках карантину певного виду тварин у місцевості.
На сьогоднішній день на території міста Києва та Київської області відсутній карантин тварин .
Просимо внести відповідні зміни
Відповідь:
Дякуємо за запитання! Замовник вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям згідно п.1 ст.16 ЗУ «Про публічні закупівлі». Перелік документів, якими учасник повинен підтвердити свою відповідність зазначеному кваліфікаційному критерію, замовник визначає згідно п.1 ст.16 ЗУ «Про публічні закупівлі»., виходячи зі специфіки предмета закупівлі, з урахуванням частини 3 статті 5 Закону та дотриманням принципів, закріплених в статті 3. Враховуючи, що придбання товару, що є предметом закупівлі, здійснюється для забезпечення здорового і безпечного харчування дітей, досвід виконання аналогічних договорів(не менше двох) є необхідним для замовника, так як гарантує можливість учасників поставити товар у необхідній кількості, якості та у встановлені строки.
Щодо копії свідоцтва про реєстрацію платнка ПДВ або платника єдиного податку будуть внесені зміни до тендерної документації
Щодо висновку СЕЕ будуть внесені відповідні зміни до тендерної документації
Дата відповіді:
20.12.2017 17:11