-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
За кодом CPV за ДК 021:2015 15110000-2 - м’ясо Філе куряче охолоджене, печінка куряча охолоджена
Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: зазначено в додатку №2 тендерної документації. Під час проведення закупівлі усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою.
Торги не відбулися
282 850.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 414.25 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 414.25 UAH
Період уточнення:
02.09.2022 11:23 - 09.09.2022 00:00
Відповідь надана
стосовно технічних вимог до продукції
Номер:
1d2060596393412b89c75b6d3fa6561c
Дата опублікування:
07.09.2022 12:06
Опис:
Доброго дня!в Додатку 2 до тендерної документації вказано, що якість товару має відповідати діючим стандартам та/або вимогам ДСТ або технічним умовам , а нижче вказано, що учасник в пропозиції має підтвердити відповідність продукції , подавши відповідний перелік документів , одним із них який є - експертний висновок або протокол випробування, що виданий акредитованою лабораторією* на учасника процедури закупівлі про відповідність філе курячого охолодженого за вмістом гормональних препаратів, генетично модифікованих об'єктів, пестицидів, мікробіологічним, органолептичними, за питомою активністю радіонуклідів вимогам ДСТУ 3143:2013; за вмістом токсичних елементів, мікотоксинів та вмістом антибіотиків ДСТУ 3143:2013 та «Параметрів безпечності м'яса птиці» затверджених наказом МОЗ України № 695 від 06.08.2013 року. Тут Ви вказуєте конкретно відповідність по ДСТУ , значить продукція має відповідати лише вимогам ДСТУ ніяк не ТУ?
Відповідь:
Шановний Учаснику!
Додатком 2 до тендерної документації встановлено, що відповідність товару вимогам по якості та безпечності і спроможність учасника забезпечити належну якість та безпечність товару на момент поставок також має бути підтверджена учасником шляхом надання в складі тендерної пропозиції передбачених законом на момент подання пропозиції документів:
- експертний висновок або протокол випробування, що виданий акредитованою лабораторією* на учасника процедури закупівлі про відповідність філе курячого охолодженого за вмістом гормональних препаратів, генетично модифікованих об'єктів, пестицидів, мікробіологічним, органолептичними, за питомою активністю радіонуклідів вимогам ДСТУ 3143:2013; за вмістом токсичних елементів, мікотоксинів та вмістом антибіотиків ДСТУ 3143:2013 та «Параметрів безпечності м'яса птиці» затверджених наказом МОЗ України № 695 від 06.08.2013 року. У випадку якщо експертний висновок або протокол випробування виданий не на учасника процедури закупівлі надати лист-підтвердження від власника/ заявника експертного висновку або протоколу випробування із дозволом використання наданого документу у вказаній процедурі закупівлі із зазначенням у листі номеру процедури закупівлі та назви Замовника або надати договір про співпрацю із власником/ заявником експертного висновку або протоколу випробування.
* експертний висновок, має бути виданий акредитованою лабораторією НААУ відповідно до ДСТУ ISO/ IEC 17025:2017 у сфері відбору зразків, органолептичні, фізико-хімічні, хіміко-токсикологічні, мікробіологічні, паразитологічні, молекулярно-генетичні, радіологічні випробування зразків сировини та рослинного і тваринного походження.
Замовник зауважує, що наданням експертного висновку Учасник підтверджує відповідність запропонованого товару не лише по вимогам якості, а і безпечності та спроможності учасника забезпечити належну якість і безпечність товару згідно ДСТУ 3143:2013 та «Параметрів безпечності м'яса птиці» затверджених наказом МОЗ України № 695 від 06.08.2013 року.
Крім того, повідомляємо, що якість товару повинна відповідати діючим стандартам та/або вимогам ДСТУ та/або технічним умовам виробника. Наголошуємо, що тільки якість товару повинна відповідати діючим стандартам та/або вимогам ДСТУ та/або технічним умовам виробника, а безпечність має відповідати ДСТУ 3143:2013 та «Параметрів безпечності м'яса птиці» затверджених наказом МОЗ України № 695 від 06.08.2013 року.
Крім того, Учасник може запропонувати товар, що виготовляється та відповідає за якістю згідно діючим стандартам та/або вимогам ДСТУ та/або технічним умовам виробника, однак Учасник має підтвердити відповідність філе курячого охолодженого за вмістом гормональних препаратів, генетично модифікованих об'єктів, пестицидів, мікробіологічним, органолептичними, за питомою активністю радіонуклідів вимогам ДСТУ 3143:2013; за вмістом токсичних елементів, мікотоксинів та вмістом антибіотиків ДСТУ 3143:2013 та «Параметрів безпечності м'яса птиці» затверджених наказом МОЗ України № 695 від 06.08.2013 року шляхом надання експертного висновку або протоколу випробування.
Дата відповіді:
07.09.2022 17:28