-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 55320000-9 "Послуги з організації харчування"DK 021: 2015 55320000-9 "Catering services"
Торги не відбулися
7 200 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 36 000.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 36 000.00 UAH
Період уточнення:
17.03.2022 19:43 - 20.04.2022 00:00
Відповідь надана
Надати інформацію
Номер:
5ee5d2c44a6142159b5d047fda81d8f7
Дата опублікування:
18.04.2022 12:08
Опис:
Згідно вимоги Додатку №2 до Тендерної документації, Учасник має надати Проект договору, наведений у Додатку 3 до тендерної документації, який має бути заповнений для сторони Учасника (окрім цінових показників та суми договору) та містити примітку “Надаємо згоду з наведеним проектом договору”.
Просимо надати роз’яснення чи має Учасник заповнити у Проекті договору пункт 1.1, а саме вказати предмет договору згідно коду ДК? А також вказати у специфікації до проекту договору «найменування» та «кількість комплектів»?
Відповідь:
Шановний учасник! Повідомляємо учасник процедури закупівлі надає тендерну пропозицію з урахуванням вимог Тендерної документації Замовника. Додаток №2 до Тендерної документації – Перелік документів які повинні бути додатково надані учасниками у складі Тендерної пропозиції та є невідємною частиною Тендерної документації Замовника.
Дата відповіді:
20.04.2022 13:29
Відповідь надана
Надати інформацію
Номер:
0fdb3aa85f864147a09b648f2c0ac9f4
Дата опублікування:
05.04.2022 15:36
Опис:
Просимо дати роз'яснення на питання: готова їжа має надаватися у ланч-боксах, які відповідають існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам, ланч-бокси повинні забезпечувати збереження якості готової їжі та температурний режим, а учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати сертифікат відповідності на ланч-бокси. Чи може учасник замість сертифіката відповідності на ланч-бокси надати висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, адже він також підтверджує відповідність існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам?
Відповідь:
Шановний учасник! При прийнятті в участі у закупівлі потрібно надати документи, які вимагаються Тендерною документацією до неї
Дата відповіді:
06.04.2022 16:28
Відповідь надана
Надати інформацію
Номер:
2cb61afc1b7f433091944d3d4c198c18
Дата опублікування:
25.03.2022 12:48
Опис:
Просимо дати чітку відповідь, у чому передається чай і суп?
Відповідь:
Шановний учасник! Вимоги тендерної документації не містять конкретизації щодо передачі перших страв та напоїв, тому учасник в подальшому постачальник має можливість на власний розсуд запропонувати посуд для передачі готової їжі - перших страв та напоїв, але цей посуд має відповідати існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам. Будь то контейнери, Ланч-бокси або термоси вони повинні забезпечувати збереження якості готової їжі та температурний режим. Ураховуючи вищевикладене, учасник може сам запропонувати відповідний посуд Замовнику та узгодити його.
Дата відповіді:
30.03.2022 19:01
Відповідь надана
Надати інформацію
Номер:
ccbb3a14ae964c33816fc7701a6b7bdd
Дата опублікування:
24.03.2022 10:56
Опис:
Просимо дати роз'яснення на такі питання:
1. Де здійснюється передача їжі у відділенні чи харчоблоку?
2. Чиї співробітники замовника чи виконавця роздають їжу в палатах пацієнтам?
3. Чи потрібна додаткова комплектація одноразовими столовими приладами та склянками під час видачі їжі?
4. Перші страви та напої передаються в термосах, або якимось іншим способом?
Відповідь:
По першому питанню надаємо розяснення всі умови і технічні вимоги, якісні характеристики надання послуги місяться у Додатку 1 до Тендерної Документації, надання послуг здійснюється на виробничих площах Замовника і з використанням технічного обладнання Замовника. По другому питанню: У технічному завданні не передбачено вимог щодо роздачі їжі пацієнтам тільки вмиоги до щодо приготування їжі та періодичність надання послуг. По третьому питанню: Всі вимоги до посуду викладено у Додатку 1 до Тендерної документації: "8. Готова їжа надається у ланч-боксах, які відповідають існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам. Ланч-бокси повинні забезпечувати збереження якості готової їжі та температурний режим. Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати сертифікат відповідності на ланч-бокси.".4. Дивіться п.10 Додатку 1 до Тендерної Документації в частині користування кухоним приладдям.
Дата відповіді:
24.03.2022 19:14