• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Телятина (філе, вирізка) охолоджена (Код ДК 021:2015: 15111000-9 М’ясо великої рогатої худоби родини Бикових)

Завершена

12 500.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 62.50 UAH
Період уточнення: 15.11.2017 13:34 - 16.11.2017 15:00
Відповідь надана

Зміни в Технічному Завданні

Номер: 2dbdb2d9215f41309dac0cbc3cd7c5c2
Дата опублікування: 16.11.2017 10:07
Опис: в ТЗ п.4 повинно точно вказано, що учасник повинен надати - копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, HACCP ), зареєстрованого в ННРУ (Незалежних Національних Реєстрах України). "ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII 22 липня 2014 року Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Розділ I ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів; Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга ISO 22000:2005 HACCP НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга.
Відповідь: Дякуємо за інформацію.
Дата відповіді: 16.11.2017 10:56