-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Кефір 2,5% жирн, сметана 15% жирн.
Замовник не має власного веб-сайту. Однак, з метою максимально можливого виконання пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення оприлюднено на ресурсі https://prozorro.gov.ua/ у розділі «Плани» шляхом розміщення вкладень до плану.
Завершена
759 600.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 798.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 3 798.00 UAH
Період уточнення:
02.02.2022 14:54 - 08.02.2022 00:00
Відповідь надана
строк придатності
Номер:
6c634b86c36b454a899b8b1921922936
Дата опублікування:
02.02.2022 17:54
Опис:
Доброго дня Шановний Замовнику,
Згідно тендерної документації зазначено , що предмет закупівлі , а саме сметана 15%) має бути вироблена за ДСТУ 4418:2005 та мати строк придатності не більше 3 діб.
Ми звертаємо Вашу увагу на те, що:
• 11.12.2013 року прийнято та надано чинності наказу 1470 Мінекономрозвитку України про «Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими стандартами, міждержавних нормативних документів як національних стандартів України, затвердження національних стандартів України, змін до національних стандартів України та скасування національних стандартів України і нормативних документів в Україні»
• Згідно цього наказу у п.4 зазначається: «Затвердити такі, що додаються, зміни до національних стандартів України з набранням чинності з 01.04.2014» а саме:
1. Зміна N 1 до ДСТУ 4417:2005 (Кефір. Технічні умови)
2. Зміна N 1 до ДСТУ 4418:2005 (Сметана. Технічні умови)
• Згідно Зміни №1 до ДСТУ 4418:2005 від 01.04.2014 доповнено Розділ №10 (ПРАВИЛА ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ) підпунктом 10.2.3 «Строки придатності продукту може встановлювати виробник самостійно (залежно від якості сировини, технології виробництва, технічних характеристик устатковання. умов пакування, пакувальних матеріалів) за умови погодження цих строків центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, та відповідності продукту вимогам цього стандарту за показниками якості та безпечності»
• Спираючись на вищенаведене, виробництво та постачання сметані з терміном придатності більшим за 3 діб при температурі від 0 градусів Цельсію до +6 градусів Цельсію повністю відповідає вимогам ДСТУ 4418:2005.
• Звертаємося до Вас з метою внесення змін до тендерної документації, а саме зазначення терміну придатності до 21 доби при температурі від 0 градусів Цельсію до +6 градусів Цельсію, що у повній мірі відповідає ДСТУ 4418:2005 та унеможливлює дискримінацію Постачальників з продукцією термін придатності якої більший за 5 діб та цей товар має відмінну якість та має усі дозвільні документи (декларація виробника, експертний висновок, сертифікат відповідності) та таким чином у повній мірі відповідає вимогам тендерної документації.
Про срок кефира
Доброго дня Шановний Замовнику,
Згідно тендерної документації (можно указать какого именно пункта) зазначено , що предмет закупівлі , а саме Кефір 1%/2,5% (указываем какая по условиям торгов) має бути вироблений за ДСТУ 4417:2005 та мати строк придатності не більше 5 діб.
Ми звертаємо Вашу увагу на те, що:
• 11.12.2013 року прийнято та надано чинності наказу 1470 Мінекономрозвитку України про «Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими стандартами, міждержавних нормативних документів як національних стандартів України, затвердження національних стандартів України, змін до національних стандартів України та скасування національних стандартів України і нормативних документів в Україні»
• Згідно цього наказу у п.4 зазначається: «Затвердити такі, що додаються, зміни до національних стандартів України з набранням чинності з 01.04.2014» а саме:
1. Зміна N 1 до ДСТУ 4417:2005 (Кефір. Технічні умови)
2. Зміна N 1 до ДСТУ 4418:2005 (Сметана. Технічні умови)
• Згідно Зміни №1 до ДСТУ 4417:2005 від 01.04.2014 доповнено Розділ №10 (ПРАВИЛА ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ) підпунктом 10.2.3 «Строки придатності продукту може встановлювати виробник самостійно (залежно від якості сировини, технології виробництва, технічних характеристик устатковання. умов пакування, пакувальних матеріалів) за умови погодження цих строків центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, та відповідності продукту вимогам цього стандарту за показниками якості та безпечності»
• Спираючись на вищенаведене, виробництво та постачання кефіру з терміном придатності більшим за 5 діб при температурі від 0 градусів Цельсію до +6 градусів Цельсію повністю відповідає вимогам ДСТУ 4418:2005.
• Звертаємося до Вас з метою внесення змін до тендерної документації, а саме зазначення терміну придатності до 21 доби при температурі від 0 градусів Цельсію до +6 градусів Цельсію, що у повній мірі відповідає ДСТУ 4417:2005 та унеможливлює дискримінацію Постачальників з продукцією термін придатності якої більший за 5 діб та цей товар має відмінну якість та має усі дозвільні документи (декларація виробника, експертний висновок, сертифікат відповідності) та таким чином у повній мірі відповідає вимогам тендерної документації.
Відповідь:
Доброго дня, шановний учаснику! Дякуємо за ваше зауваження, зміни будуть внесені до тендерної документації!
Дата відповіді:
03.02.2022 14:11