• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Філе куряче, яловичина крупно-кускова без кісток, стегно куряче, свинина крупно-кускова без кісток

Завершена

199 254.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 996.27 UAH
Період уточнення: 12.01.2022 15:46 - 18.01.2022 15:34
Відповідь надана

Вимоги до кваліфікації учасників

Номер: 9301de74a8994eaea65f5bf5f41fd3f6
Дата опублікування: 14.01.2022 09:51
Опис: Надайте більш детальне роз'яснення данного пунту: учасник повинен мати в штаті працівників, які пройшли навчання та отримали сертифікати з питань впровадження системи НАССР у відповідності до ДСТУ ISO 22000:2007, що додаються. Яке повино бути навчання? навчань системи НАССР дуже багато. Чи потрібен сертифікат НАССР? відповідно яких ДСТУ ISO 22000:2007, що додаються Де додаються? Скажіть закупівля створена для конкретного постачальника? Якщо ні, то надайте можливість брати участь в закупівлі іншим учасникам та надайте зрозумілі вимоги
Відповідь: Згідно листа Департаменту освіти і науки закупівлю щодо обов’язкового і постійного виконання Регіонального плану заходів щодо неухильного дотримання вимог безпечності харчування та запобігання випадків харчових отруєнь в закладах освіти області на 2021 рік, затвердженого головою облдержадміністрації від 22.12.2020 № 147/0/13-20, спільного наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації та Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області від 12.11.2019 № 602/0/212-19/507-Од «Про посилення контролю за якістю та організацією харчування дітей у навчальних закладах області». Закупівлю продуктів харчування та продовольчої сировини, послуг харчування здійснювати з урахуванням Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти, затверджених Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 30.10.2020 № 2208 та рекомендацій, які розроблені головним управлінням Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області спільно з департаментом освіти і науки облдержадміністрації, а саме розділ «Наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід» п.35. Згідно тендерної документації треба надати сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) Учасника та сертифікати, що працівники пройшли навчання з питань безпечності харчових продуктів.
Дата відповіді: 14.01.2022 12:40