• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (М’ясо яловичини, філе куряче, м'ясо свинина)

Торги не відбулися

611 575.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 057.88 UAH
Період уточнення: 29.12.2021 12:59 - 05.01.2022 00:00
Відповідь надана

технічні вимоги

Номер: 85db011e5acd4fe68cea22cbf1fdbca8
Дата опублікування: 31.12.2021 12:49
Опис: Шановний Замовнику! Просимо вилучити незаконну за дискримінаційну вимогу з додатку 3 тендерної документації, а саме: Чинний Сертифікат системи управління якістю ISO 9001:2015, виданий на ім’я Учасника, ІЗ ЗАЗНАЧЕНОЮ СФЕРОЮ ЗАСТОСУВАННЯ «ВИРОБНИЦТВО ТА ЗБУТ ОХОЛОДЖЕНОЇ СВИНИНИ, ЯЛОВИЧИНИ ТА КУРЯТИНИ» та Чинний Сертифікат на систему менеджменту безпечності харчових продуктів, що відповідає вимогам ISO 22000:2018, виданий на ім’я Учасника, ІЗ ЗАЗНАЧЕНОЮ СФЕРОЮ ЗАСТОСУВАННЯ «ВИРОБНИЦТВО ТА ЗБУТ ОХОЛОДЖЕНОЇ СВИНИНИ, ЯЛОВИЧИНИ ТА КУРЯТИНИ». Ви обмежуєте коло учасників в участі по даній процедурі. В разі відсутності внесення Вами змін, будемо звертатись в громадські та правоохоронні організації.
Відповідь: Мною, уповноваженою особою Великолюбінської селищної рада Львівського району Львівської області, було розглянуто Ваше запитання. За результатами розгляду, повідомляємо про наступе: Відповідно до чинного законодавства у сфері здійснення публічних закупівель, Уповноважена особа під час здійснення процедур закупівель, діє на засадах неупередженості та керується принципами: добросовісної конкуренції серед учасників, максимальної економії та ефективності, відкритості та прозорості на всіх стадіях закупівель, недискримінації учасників, об’єктивної та неупередженої оцінки тендерних пропозицій, а також запобігання корупційним діям і зловживанням. Відповідно до ч. 5 ст. 23 Закону України «Про публічні закупівлі», Замовник вправі вимагати від учасників, у тому числі і сертифікати на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2015, як документ, що підтверджує ефективне функціонування системи управління якістю виробництва продукції, робіт або послуг так і сертифікат ISO 22000:2018 як документ, що підтверджує впровадження якісного менеджменту безпечності харчових продуктів. Шановний Учаснику, сертифікати, які містяться в технічних вимогах до предмету закупівлі, підтверджують відповідність та надійність потенційного учасника – переможця закупівлі, тому вимоги які висунуті, покликані мінімізувати усі можливі ризики, які стосуються постачання продуктів харчування та допоможуть уникнути негативних наслідків в соціальній сфері, що забезпечують безпеку харчування дітей та належну якість.
Дата відповіді: 05.01.2022 13:55