• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

М`ясо (М`ясо свинини, яловичини, та філе куряче)

1)Свинина (без сала, без кісток, не жирне, нежилованне. 1-Ї категорії свіжо охолоджене з подальшою заморозкою) Лопаточна частина без сала, без кісток, не жирне 1-ї категорії. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової тварини, вільних від хвороб. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, поверхня м’яса рівна необвітрена. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса без сторонніх смаків і запахів. Консистенція – ніжна, м’яка. Еластична. Товар з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). Відповідає ДСТУ державного стандарту, маючи відповідні сертифікати або висновки Державної санітарно-епідеміологічної експертизи. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО). Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження. Якість товару має відповідати законодавчо встановленим вимогам до товару, що закуповується. Фасований у прозору упаковку, з маркуванням. 2) Філе куряче (охолоджене з подальшою заморозкою). Філе куряче має бути охолодженим, не замороженим, вищого ґатунку. Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою та сухою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Колір блідо-жовтий з рожевим відтінком. М’язи пружні, еластичні. Філе повинне мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів, поверхня не зволожена. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. Не допускається м'ясо не свіже, яке не відповідає якості обробки, сильно деформоване. Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження. Якість товару має відповідати законодавчо встановленим вимогам до товару, що закуповується. Фасований у прозору упаковку, з маркуванням. 3)М’ясо яловичина, (першої категорії, м'якоть великий шматок вагою від 2 кг , охолоджене з подальшою заморозкою) М’ясо яловичини має бути охолодженим, не замороженим. М’якуш отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок, без кісток. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Мати запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Колір - від рожевого до червоного. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Яловичина може бути розфасована та упакована таким чином, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Яловичина повинна відповідати вимогам ДСТУ, ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Товар повинен бути вітчизняного натурального походження. Фасований у прозору упаковку, з маркуванням.

Завершена

94 880.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 474.40 UAH
Період уточнення: 23.12.2021 15:00 - 30.12.2021 10:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим