-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Крупа гречана, крупа пшенична "Артек", пшоно, рис, крупа вівсяна, борошно пшеничне в/г вагове
Завершена
341 900.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 709.50 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 709.50 UAH
Період уточнення:
22.12.2021 14:14 - 28.12.2021 00:00
Відповідь надана
п. 4.3
Номер:
e12e84033d1348d9b0bbfc1c4372d89b
Дата опублікування:
23.12.2021 12:16
Опис:
Вкажіть будь ласке, де саме у п. 4.3 вказано тапідтверджено наступне:" Пункт 4.3. Інструкції вимагає перебування в спеціалізованому автотранспорті під час постачання продуктів харчування і продовольчої сировини мінімум трьох працівників: водія цього транспорту, а також осіб (в множині), що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи. Отже кожен вказаний учасником спеціалізований автомобіль повинен мати кількість сидячих місць з місцем водія ≥3 і, таким чином, розміщувати один екіпаж, склад якого визначений вище".
Процитуємо п 4.3
"4.3. Постачання продуктів харчування і продовольчої сировини
повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом з маркуванням
"Продукти". Кузови машин ізсередини повинні бути покриті
оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, які
мають позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної
експертизи до контакту з продуктами харчування, і обладнані
стелажами, що можуть зніматися. Територіальною
санітарно-епідеміологічною станцією на кожну автомашину видається
санітарний паспорт терміном на один рік. Водій цього транспорту, а
також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують
вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову
медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних
оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями). "
Відповідь:
П. 4.3. Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним Наказом Міністерства охорони здоров’я та Міністерства освіти на науки від 17.04.2006 №298/227передбачено «Постачання продуктів харчування і продовольчої сировини повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом з маркуванням "Продукти". Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, які мають позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи до контакту з продуктами харчування, і обладнані стелажами, що можуть зніматися. Територіальною санітарно-епідеміологічною станцією на кожну автомашину видається санітарний паспорт терміном на один рік. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями)». Отже, законавчо визначено, кількість осіб, які повинні знаходитись у транспортному засобі під час супроводження продукції та виконувати вантажно-розвантажувальні роботи, а саме: «водій, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи». З огляду на вищенаведене, у транспортному засобі, яким здійснюється постачання продуктів харчування, окрім водія повинно знаходиться, як мінімум ще дві особи (особи, що супроводжують продукти у дорозі- експедитор транспортний і виконують вантажно-розвантажувальні роботи - вантажник).
Дата відповіді:
28.12.2021 14:49
Відповідь надана
Наявність сидячих місць з місцем водія ≥3
Номер:
a5aefee5ac684e81a532a9987273058e
Дата опублікування:
23.12.2021 11:12
Опис:
Шановний Замовник. Обгрунтуйте будь ласка, як саме наявність "сидячих місць з місцем водія ≥3" ізнижує ризики порушення графіку поставки та або його невиконання?це стосується вимоги"Отже кожен вказаний учасником спеціалізований автомобіль повинен мати кількість сидячих місць з місцем водія ≥3 і, таким чином, розміщувати один екіпаж, склад якого визначений вище. Звертаємо Вашу увагу ,що зазвичай спецтранспорт у постачальників, у тому числі й виробників, мають 2 посадочних місця і кількість місць жодним чином не стосується порушення графіку поставки та або його невиконання. А ось обмеження кола потенційних учасників, у яких у власності (а не орендований) саме такий транспорт вбачається. А також вбачається грубе порушення законодавства про публічні закупівлі, що тягне за собою не тільки адміністративну відповідальність. Приведіть будь ласка ТД до вимог ЗУ "Про публічні закупівлі" без скарги на дії Замовника у контролюючі органи
Відповідь:
П. 4.3. Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним Наказом Міністерства охорони здоров’я та Міністерства освіти на науки від 17.04.2006 №298/227передбачено «Постачання продуктів харчування і продовольчої сировини повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом з маркуванням "Продукти". Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, які мають позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи до контакту з продуктами харчування, і обладнані стелажами, що можуть зніматися. Територіальною санітарно-епідеміологічною станцією на кожну автомашину видається санітарний паспорт терміном на один рік. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями)». Отже, законавчо визначено, кількість осіб, які повинні знаходитись у транспортному засобі під час супроводження продукції та виконувати вантажно-розвантажувальні роботи, а саме: «водій, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи». З огляду на вищенаведене, у транспортному засобі, яким здійснюється постачання продуктів харчування, окрім водія повинно знаходиться, як мінімум ще дві особи (особи, що супроводжують продукти у дорозі- експедитор транспортний і виконують вантажно-розвантажувальні роботи - вантажник).
Дата відповіді:
28.12.2021 14:48