-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015:15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (помідори квашені, огірки квашені, капуста квашена , томатна паста, родзинки без кісточок, сухофрукти)
Помідори квашені – 330 кг Помідори квашені , вагові, в поліетиленових відрах до 5 кг. Помідори цілі, відповідні даному сорту, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Сторонні домішки не дозволяються. Консистенція –м’якоть щільна, повністю просочена розсолом, Смак та запах – властиві для квашеного продукту, солонувато-кислуватий смак з ароматом та присмаком прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – червоний, різних відтінків, без плям та опіків . Строк придатності помідор квашених на момент поставки має становити не менше 85% від загального терміну зберігання. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без консервантів, ароматизаторів і барвників. Якість – згідно ДСТУ, ТУ, ТУУ. Технічні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати Санітарним правилам для підприємств продовольчої торгівлі, технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Огірки квашені – 390 кг Огірки квашені, вагові, в поліетиленових відрах до 5 кг. Огірки цілі, відповідні даному сорту, не м’яті, не зморщені, без механічних пошкоджень. Сторонні домішки не дозволяються. Консистенція – огірки міцні, м’якоть щільна, повністю просочена розсолом, хрустка. Смак та запах – властиві для квашеного продукту, солонувато-кислуватий смак з ароматом та присмаком прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – зеленувато-оливковий, різних відтінків, без плям та опіків. Якість розсолу – мутнуватий, приємного аромату, солонувато-кислуватого смаку, більш гострого, ніж у огірків. Строк придатності огірків квашених на момент поставки має становити не менше 85% від загального терміну зберігання. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без консервантів, ароматизаторів і барвників. Якість – згідно ДСТУ, ТУ, ТУУ. Технічні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати Санітарним правилам для підприємств продовольчої торгівлі, технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Капуста квашена – 260 кг Шаткована, вагова, в поліетиленових відрах до 5 кг. Повинна мати білий колір, хрустку консистенцію, кисловато-солодкуватий смак, без сторонніх запахів та смаків. Розмір шаткування середній або мілкий. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Врожаю 2021 року. Томатна паста – 107 кг Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, концентрована маса від напіврідкої до консистенції, яка мажеться (з масовою часткою розчинних сухих речовин 25%), без темних включень, грубих часток плодів. Колір: червоний, оранжевий-червоний або темно-червоний рівномірний за всією масою. Допустимий буруватий відтінок. Смак і запах: властиві концентрованій томатній масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. Якість товарів відповідно: ГОСТ, ДСТУ або ТУ виробника. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством. Фасування: скляна банка, об’ємом не менше 0,45 гр. Родзинки без кісточок – 67 кг Родзинки без кісточок мають бути у вигляді маси ягід , сипучі, без грудкування, ягоди без плодоніжок. Смак солодкий або солодко-кислий. Сторонні присмаки і запахи не допускаються. Розфасовані в поліпропіленові мішки з етикеткою або картонні ящики. Не допускається пліснява. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Врожаю 2021 року. Сухофрукти – 391 кг Суміш із яблук, груш, сливи та персика. Сухофрукти повинні бути: без цвілі, без стороннього присмаку і запаху, не пошкоджені шкідниками та паразитами. Товар повинен відповідати ГОСТу, ДСТУ або іншим стандартам. Сухофрукти повинні бут висушені до вологості 14-24 %. Товар має бути фасований в транспортну тару (тканинні або паперові мішки). Маркування повинно містити: назву продукту із зазначенням сировини, з якої вироблений товар, назву і місце знаходження виробника, масу у кілограмах, дату виготовлення (рік), строк придатності до споживання. Врожаю 2021 року.
мін. крок: 0.5% або 390.81 UAH