• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М'ясо свинини свіже, м’ясо яловичини свіже; Філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене, спинки курячі охолоджені, тушки курячі охолоджені

Назва товару чи послуги кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару чи послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником: Лот 1 – 1. М'ясо свинини свіже, код ДК 021:2015 - 15113000-3 Свинина, 2. М’ясо яловичини свіже, код ДК 021:2015 - 15111100-0 - Яловичина; Лот 2 – 1. Філе куряче охолоджене, код ДК 021:2015 - 15112000-6 М'ясо свійської птиці, 2. Стегно куряче охолоджене, код ДК 021:2015 - 15112000-6 М'ясо свійської птиці, 3. Спинки курячі охолоджені, код ДК 021:2015 - 15112000-6 М'ясо свійської птиці, 4. Тушки курячі охолоджені, код ДК 021:2015 - 15112000-6 М'ясо свійської птиці. Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: українська з урахуванням вимог тендерної документації. Дата та час розкриття тендерних пропозицій, якщо оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини третьої статті 10 Закону: не застосовується. Математична формула для розрахунку приведеної ціни (у разі її застосування) - не застосовується. Вид закупівлі - процедура закупівлі - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень – відкриті торги. Застосовані критерії оцінки – ціна.

Торги не відбулися

695 990.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 1 253.00 UAH
Період уточнення: 17.12.2021 14:15 - 24.12.2021 00:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим