• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Безлотова
  • КЕП

код ДК 021:2015 - 55510000-8 (Послуги їдалень) (Послуги з організації гарячого харчування)

Торги не відбулися

52 963 794.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 264 818.97 UAH
Період уточнення: 17.12.2021 14:15 - 12.02.2022 00:00
Відповідь надана

Дискримінаційна вимога.

Номер: e8e7ee2f2bd84310934ae2354ceba1ca
Дата опублікування: 05.01.2022 23:11
Опис: У тендерній документації Замовником вимагається "Лист або висновок головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві на вид діяльності або витяг з електронного реєстру потужностей із зазначенням реєстраційного номеру, завіреного печаткою учасника". На якій підставі Замовником визначено, що такий лист або висновок має бути виданий саме головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві? Дана вимога дискримінаційна, що підтверджує практика Антимономольного комітету України. З метою дотримання принципів здійснення публічних закупівель та недискримінації учасників, визначених ч.1 ст. 5 Закону України «Про публічні закупівлі» та уникнення процедури оскаржень тенедерної документації, внесіть відповідні зміни, в частині виключення "територіальної ознаки" до даної вимоги.
Відповідь: Доброго дня, стосовно Вашого запитання повідомляємо наступне. Згідно п. 36 Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку затвердженого постановою Кабінету міністрів України № 305 від 24 березня 2021 року примірне чотиритижневе сезонне меню дозволено використовувати після погодження з територіальним органом Держпродспоживслужби. Водночас, згідно Постанови КМУ «Про утворення територіальних органів Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів» від 16 грудня 2015р. № 1092 та у відповідності до п. 1 Положення про Головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в області, в місті Києві затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 209 від 12.04.2017 року (Далі – Положення № 209), Головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в області, в місті Києві є територіальним органом Держпродспоживслужби та їй підпорядковане. Згідно п. 4 Положення № 209, Головне управління відповідно до покладених на нього завдань забезпечує реалізацію державної політики, в тому числі у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства. Таким чином, примірні чотиритижневі сезонні меню та асортимент буфетів підлягають погодженню виключно із ГУ Держпродспоживслужбою в м. Києві.
Дата відповіді: 11.01.2022 19:09
Відповідь надана

Кваліфікаційна вимога.

Номер: 17ce3c65516d4b4c94b5b4d8ec06392b
Дата опублікування: 05.01.2022 22:55
Опис: Шановний замовнику, вами у тендерній документації встановлена вимога щодо подання інформації про працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід по кожному закладу окремо, який зазначено в переліку Додатку 1 до проекту договору, Додаток № 2 до Тендерної документації в кількості завідуючий виробництвом не менше одного; кухарі не нижче 2 розряду та кухонних працівників в кількості не менше двох. Надайте уточнення, для виконанання даної вимоги, Учасник має надати інформацію щонайменше про 1 завідувача виробництвом, 1 кухаря і 1 кухонного працівника з розрахунку на кожний заклад чи не менше 1 завідувача виробництвом, двох кухарів та не менше 2 кухонних працівників на кожний заклад?
Відповідь: Доброго дня, шановний потенційний Учаснику. На Ваше питання повідомляємо наступне, згідно до тендерної документації необхідно надати інформацію щонайменше про одного завідувача виробництвом, одного кухаря та одного кухонного працівника з розрахунку на кожний заклад.
Дата відповіді: 11.01.2022 19:13