-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
М'ясо ( філе куряче охолоджене, яловичина охолоджена, свинина охолоджена )
Завершена
199 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 995.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 995.00 UAH
Період уточнення:
06.12.2021 08:32 - 10.12.2021 09:00
Відповідь надана
Найменування предмету закупівлі та його технічні характеристики
Номер:
b4c7445a8c1749e681a5d4e048eaec30
Дата опублікування:
06.12.2021 22:33
Опис:
Шановний Замовник, просимо Вас привести до відповідності оголошення про проведення спрощеної закупівлі та Додаток №1
"Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі" та визначити чітко яке саме м'ясо свинини та яловичини Ви плануєте до закупівлі.
Доводимо до Вашого відома, що м'якуш свинини та яловичини не підлягає категорійності (категорійності підлягає лише туша та напівтуша)! Просимо зазначити: 1 - м'якуш, отриманий з якої частини туші Вас цікавить - м'якуш з тазостегнової частини, лопаточної або іншої; 2 - крупнокусковий або ні. Просимо також уточнити норматив, якому повинен відповідати предмет закупівлі - чи влаштує Вас свинина охолоджена (м'якуш), що відповідає ДСТУ 4590:2006 "Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови" та яловичина охолоджена (м'якуш), що відповідає ДСТУ 4589:2006 "Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови"? Ця інформація необхідна для правильного формування ціни пропозиції та відсутності претензій до Переможця при здійсненні поставок. Дякуємо!
Відповідь:
Шановний Учасник, з нашої сторони були внесені зміни у Додаток №1 "Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі".
Дата відповіді:
07.12.2021 14:54