• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Оброблені фрукти та овочі

Торги не відбулися

358 900.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 794.50 UAH
Період уточнення: 01.12.2021 12:35 - 07.12.2021 00:00
Відповідь надана

ГМО

Номер: 102511d3afd04c4b8d5a5c8ed43f7129
Дата опублікування: 04.12.2021 19:15
Опис: (ГМО).Потрібно надати документи про їх відсутність на солену готову продукцію, чи на сировину, з якої вона зроблена.?
Відповідь: Доброго дня! : Інформація про наявність ГМО має міститися в документах про якість на солену готову продукцію. Дякуємо за звернення!
Дата відповіді: 06.12.2021 09:35
Відповідь надана

ДСТУ ISO

Номер: ed3679146321416bb1373601b0e0abaa
Дата опублікування: 04.12.2021 12:34
Опис: В Додатку № 5 до тендерної документації зазначено: "Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерної пропозиції інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником:. Копію сертифіката на «Систему управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга» виданого на ім’я учасника ." Вимог до системи управління безпечністю існує декілька: ДСТУ ISO 22000:2005 - термін дії якого закінчився в 2007 році; ДСТУ ISO 22000-2007 - який втратив чинність 18 червня 2021 року та на заміну нього вступив в дію та ДСТУ ISO 22000-2019 ( ISO 22000:2018 IDT). Внесіть зміни до вимог тендерної документації та замініть вимогу надати копію сертифіката на «Систему управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга» на копію чинного сертифікату ДСТУ ISO 22000:2019(ISO 22000:2018, IDT) на «Систему управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій в харчовому ланцюгу", виданого на ім'я учасника" відповідно до діючих нормативних актів .
Відповідь: Доброго дня ! Будуть внесені зміни до тендерної документації . Дякуємо за звернення!
Дата відповіді: 06.12.2021 09:34
Відповідь надана

ГМО

Номер: af05f30695cf4e8196e001ecc4a70d34
Дата опублікування: 03.12.2021 10:56
Опис: Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО).Потрібно надати документи про їх відсутність в складі пропозиції , чи при завезенні до закладів? На квашенину на готову продукцію, чи на сировину, з якої вона зроблена?
Відповідь: Доброго дня! При завезенні готової продукції до кожного закладу надається документ про якість в якому зазначається наявність ГМО . Дякуємо за звернення !
Дата відповіді: 03.12.2021 14:05
Відповідь надана

Про спеціалізований автотранспорт

Номер: 73d8a0e088e340a0b563d27a10b47d9d
Дата опублікування: 03.12.2021 10:45
Опис: чи можна надати документи на спеціалізоване авто ізотермічне, але без охолодження? Це не буде порушенням? Чи можна подати свідоцтво про реєстрацію транспорта замість технічного паспорту? Якщо ні, то поясніть ,що таке технічний паспорт?
Відповідь: Доброго дня ! Будут внесені зміни до тендерної документації . Дякуємо за звернення !
Дата відповіді: 03.12.2021 13:59
Відповідь надана

транспорт

Номер: 2377db8bff214d7098c49a134c876f20
Дата опублікування: 03.12.2021 10:23
Опис: Відповідно до ст. 49 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» » від 23.12.1997 року № 771/97-ВР (зі змінами) в прикінцевих та перехідних положеннях, Учасник, як оператор ринку, при зберіганні та транспортуванні харчових продуктів, повинен дотримуватися температурного режиму, який унеможливлює розмноження мікроорганізмів, формування токсинів. Температура зберігання квашених овочів становить від 0С до +4С.відповідно до умов виробництва та зберігання. Спеціалізований автотранспорт, наявність якого Ви вимагаєте, не здатний підтримувати температуру в таких параметрах, тому що на ньому відсутні пристрої для охолодження продукції, Це пряме порушення вимог закону, адже постачальник не зможе забезпечити відповідний температурний режим та зберегти продукцію без втрати якісних показників. Внесіть зміни до умов тендерної документації, та викладіть вимогу до ТЗ в такій редакції: транспортні засоби ,обладнані холодильним пристроєм/ установкою для відтворення кліматичних факторів - рефрижератор.
Відповідь: Доброго дня ! Будут внесені зміни до тендерної документації . Дякуємо за звернення !
Дата відповіді: 03.12.2021 13:58
Відповідь надана

Сертифікати ISO

Номер: 63e1286135ef4ed2b4037aaf1fb25a1e
Дата опублікування: 03.12.2021 09:19
Опис: Шановний замовнику. В інших тендерних документаціях - наприклад у "М'ясі" , зазначено, що Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерної пропозиції інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником: 1. Скановану копію сертифіката на « Систему управління якістю» ДСТУ ISO 9001^2015 виданого на ім’я учасника 2. Скановану копію сертифіката на « Систему екологічного управління» ДСТУ ISO 14001:2015 виданого на ім’я учасника 3. Скановану копію сертифіката на «Систему управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга» виданого на ім’я учасника. Чому в даних відкритих торгах Ви обмежуєтесь вимогогою надати учасником лише одного Сертифікату , та ще й без зазначення номеру. Поясніть, з посиланням на чинні вимоги законодавства України, чому в одних закупівлях замовник вимагає три сертифікати, а в інших один? За яким критерієм Замовник визначив наданя учасником лише одного сертифікату по даній закупівлі? Який саме номер сертифікату на систему управліннч безпечністю потрібно надати і відповідно до яких видів діяльності чи виробницва?
Відповідь: Доброго дня! Сертифікат на систему Управління безпечністю харчових продуктів реєструється у Реєстрі органом сертифікації , де зазначається його номер. В сертифікаті має бути вказано вид діяльності або сфера сертифікації відповідно до виду діяльності Вашого підприємства на даний вид закупівлі В кваліфікаційних критеріях Додаток 1 до тендерної документації зазначено , що усі оригінали та копії документів які учасник подає на підтвердження кваліфікаційним вимогам повинні бути чинними на момент розкриття тендерних пропозицій. Замовник визначає вимоги на сертифікати які він вважає за необхідність для покращення якості предмета закупівлі на кожен предмет закупівлі окремо. Дякуємо за звернення!
Дата відповіді: 03.12.2021 14:08