• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Масло вершкове селянське 72,5-79,9 % (моноліт по 5-20 кг)

Завершена

1 286 208.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 6 431.04 UAH
Період уточнення: 23.11.2021 16:03 - 30.11.2021 00:00
Відповідь надана

Технічні вимоги

Номер: f21d782ba362488c8312d75c79fa59e8
Дата опублікування: 24.11.2021 17:17
Опис: Шановний Замовнику! Просимо внести зміни до Додатку 2 до Тедерної документації, додатково встановивши можливість подання у складі тендерної пропозиції сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно ДСТУ ISO 22000:2007 Системи управління безпечністю харчових продуктів, так само як для сертифікату відповідно ДСТУ ISO 9001 вами дозволена можливість подання як у версії 2015 року, так і у версії 2018 року. Такі зміни значно розширять коло потенційних учасників закупівлі, що, відповідно, призведе до підвищення конкуренції та економії бюджетних коштів.
Відповідь: Добрий день! Шановний Учаснику! Наказом Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» від 31.10.2019 № 340 національний стандатр ДСТУ ISO 22000:2007 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT) скасовано з 01 липня 2021 року (див. https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0340774-19#Text). Тому Замовник не може вносити зміни до Додатку 2 та встановлювати можливість подання у складі тендерної пропозиції сертифікату відповідності нечинному стандарту.
Дата відповіді: 25.11.2021 09:56