• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Сметана; Молоко пастеризоване 2,5 %

Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - українська

Торги не відбулися

60 240.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 305.00 UAH
Період уточнення: 10.11.2021 12:40 - 16.11.2021 00:00
Відповідь надана

термін придатності та жирність продукту.

Номер: 7a419e41513f40df95a08fc58d774430
Дата опублікування: 11.11.2021 16:04
Опис: Згідно тендерної документації строк придатності на сметану 7 діб , звертаємося до Вас з проханням, розширити межі строків придатності на вищевказаний товар до 18 доби включно , адже згідно ДСТУ/технічних умов на ці продукти а саме сказано про строки придатності при температурі від 0 до +6 градусів, в розділі 10, підпункт 10.2.3 : Строки придатності продукту може встановлювати виробник самостійно (залежно від якості сировини, технології виробництва, технічних характеристик устатковання. умов пакування, пакувальних матеріалів) за умови погодження цих строків центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, та відповідності продукту вимогам цього стандарту за показниками якості та безпечності». Вказані вам строки придатності дискримінують постачальників з продукцією які виробляють якісний товар за ДСТУ але цей продукт має більший строк придатності (не порушуючи технології виробництва). Також просимо звернути увагу , що згідно загальних вимог до організації харчування в державних закладах України, сметана має бути від 15% жирності, у Вашому випадку стоїть вимога від 21% жирності, такою вимогою ви значно скорочуєте участь виробників, взагалі пахне дискримінацією, та наштовхує на думку про те що тендерні умови прописані під когось. Прошу змінити технічні вимоги сметані.
Відповідь: Дане питання вивчаєтьтся. Після вивчення питання відповідні зміни якщо будуть коректні будуть внесені.
Дата відповіді: 12.11.2021 11:44