• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М’ясо охолоджене: яловичина, свинина, курятина, ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (3 лоти)

Головний розпорядник коштів: Відділ освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради Місцезнаходження – 71100, Запорізька обл.., м . Бердянськ, вул..Університетська,33

Торги відмінено

4 049 910.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 5 161.65 UAH
Період уточнення: 05.11.2021 16:49 - 14.11.2021 00:00
Відповідь надана

Уточнення предмету закупівлі

Номер: 16f9ad5cd63842ad840354bf14205b62
Дата опублікування: 10.11.2021 13:13
Опис: Шановний Замовник, просимо Вас надати роз'яснення щодо технічних характеристик предмета закупівлі! Додаток 4 тендерної документації має опис характеристик: - ЛОТ №1. м'ясо яловичини охолоджене. Товар має відповідати ДСТУ 6030:2008. Доводимо до Вашого відома, що відповідно до зазначеного ДСТУ виготовляються "М’ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови". Тобто предметом закупівлі є Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Проте опис характеристик свідчить про інше, а саме: "М'ясо яловичини охолоджене, м'якуш без кісток." М'ясо яловичини м'якуш без кісток виготовляється відповідно до ДСТУ 4589:2006! Просимо Вас уточнити в якому вигляді (туша, напівтуша, четвертина або м'якуш без кісток) планується закупівля та внести відповідні зміни до тендерної документації; - ЛОТ №2. м'ясо свинини охолоджене. Товар має відповідати ДСТУ 7158:2010. Доводимо до Вашого відома, що відповідно до зазначеного ДСТУ виготовляються "М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови". Тобто предметом закупівлі є свинина в тушах і півтушах. Проте опис характеристик свідчить про інше, а саме: "Свинина охолоджена свіжа 1 категорії без кісток". Напівфабрикат свинини (м'якуш) без кісток виготовляється відповідно до ДСТУ 4590:2006! Просимо Вас уточнити в якому вигляді (туша, напівтуша або м'якуш без кісток) планується закупівля та внести відповідні зміни до тендерної документації. Також доводимо до Вашого відома (в разі, якщо предметом закупівлі є м'якуш без кісток), що у м'яса виготовленого відповідно до ДСТУ 4589:2006 (яловичина) та ДСТУ 7158:2010 (свинина) відсутня категорійність. Просимо внести відповідні зміни.
Відповідь: Шановний Учаснику, м'ясо яловичини та свинини необхідно поставляти у вигляді м'якушу без кісток, ДСТУ 4589:2006 та ДСТУ 4590:2006 відповідно. Дякуємо за уважність.
Дата відповіді: 10.11.2021 18:41