• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Яловичина охолоджена напівфабрикат, стегно куряче охолоджене напівфабрикат, філе куряче охолоджене напівфабрикат, яловичина заморожена напівфабрикат, свинина охолоджена напівфабрикат

Завершена

725 085.37 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 625.43 UAH
Період уточнення: 24.10.2021 20:50 - 29.10.2021 01:00
Відповідь надана

кваліфікаційні критерії

Номер: b9f6117bad3e4aeba4f48568816df922
Дата опублікування: 25.10.2021 10:33
Опис: Вимогами тенденої документації встановлено - З метою підтвердження вимог щодо чищення вентиляційної системи потужностей (приміщень), інформація щодо яких надана Учасником відповідно до п.1.5. Додатку №1 до Тендерної документації, Учасник у складі пропозиції надає: • договір про надання послуг за 2020 рік або за 2021 рік з чищення вентиляційної системи потужності (приміщень), зазначених у інформаційній довідці про потужності; • акт (-и) виконаних робіт за 2020 рік або за 2021 рік з чищення вентиляційної системи потужності (приміщень), зазначених у інформаційній довідці про потужності; Просимо Вас надати розяснення яке відношення має вентиляційна система до холодильних та морозильних камер, якщо дана вимога не передбачена для даних приміщень
Відповідь: Доброго дня! На Ваше звернення повідомляємо наступне. Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997р. та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 р. № 590 «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» потужності, які задіються до виробництва та/або обігу харчових продуктів повинні відповідати загальним гігієнічним вимогам щодо поводження з харчовими продуктами. Враховуючи зазначене, Замовник в тендерній документації передбачає, що на підтвердження відповідності потужності, яка задіється Учасником на будь-якій стадії виробництві та/або в обігу предмету закупівлі повинні відповідати загальним гігієнічним вимогам щодо поводження з харчовими продуктами. Вентиляція складського приміщення обов'язкова з метою забезпечення нормованих санітарно-епідеміологічних параметрів мікроклімату приміщень. Враховуючи наведене, учасник повинен підтвердити вимоги щодо чищення вентиляційної системи потужностей (приміщень) у спосіб встановлений тендерною документацією.
Дата відповіді: 28.10.2021 19:53