• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Свинина охолоджена І категорії

Поставка товару здійснюється в дошкільні навчальні заклади (ясла - садки) та навчально - виховні комплекси Деснянського району міста Києва

Завершена

3 210 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 16 050.00 UAH
Період уточнення: 23.08.2017 17:40 - 28.08.2017 17:45
Відповідь надана

Питання

Номер: 8ec44a6e3ebd43c09ce407615a35f6fd
Дата опублікування: 28.08.2017 13:00
Опис: У п.8 Додатку 4 ТД зазначено: В складі своєї тендерної пропозиції Учасник повинен надати наступні документи: копії документів, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції в повному обсязі, наявність яких передбачена чинним законодавством (посвідчення про якість або декларація виробника або декларація про відповідність, протоколи на органолептичні та фізико-хімічні показники); Відповідно до чинного законодавства України стосовно забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, документом, який повинен супроводжувати предмет закупівлі є товарно-транспортна накладна. Надання протоколу випробувань на органолептичні та фізико-хімічні показники не передбачено. Просимо виключити надання протоколу випробувань на органолептичні та фізико-хімічні показники із складу тендерної пропозиції.
Відповідь: Відповідно до частини другої статті 20 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» (далі – Закон) введення в обіг об’єктів санітарних заходів виробником та/або продавцем (постачальником) слід розуміти як декларацію про безпечність цього об’єкта та його відповідність вимогам цього Закону та іншим обов’язковим вимогам, встановленим відповідними технічними регламентами. Згідно з пунктом 5 частини шостої статті 20 Закону особи, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів, повинні надавати декларацію виробника. Відповідно до статті 21 Закону виробник, що видає декларацію виробника, повинен мати документальні докази дійсності його декларації. Такими документальними доказами визнаються, зокрема, протоколи вимірювань, досліджень, проведених акредитованою лабораторією, документи про впровадження на виробництві систем НАССР або аналогічних систем забезпечення безпечності та якості вироблених товарів, експлуатаційні дозволи і документи про результати державного контролю та державного нагляду санітарної та/або ветеринарної служби відповідно. На підставі вищезазначеного в тендерній документації вимагаються посвідчення про якість або декларація виробника або декларація про відповідність та протоколи на органолептичні та фізико-хімічні показники.
Дата відповіді: 30.08.2017 18:33
Відповідь надана

Нужно определить вид мяса

Номер: 359822d994b34b0fafd7666afde15226
Дата опублікування: 25.08.2017 08:51
Опис: Вы запрашиваете 1 категорию свинины, мякоть. Согласно ГОСТа на мясо по категорийности разделяется мясо на кости, то есть в тушах, полутушах, четвертях. а вот обваленое мясо (мякоть) разделяется по сортности, так у свинины есть 5 сортов мяса и два вида, жирная и не жирная. Если вам нужна мякоть, определите пожалуйста какой сорт мяса вам нужен, 1,2,3,4 или 5, или допустима пересортица мяса , какой вид вам нужен, жирная или нежирная, например для производства котлет применяется жирная свинина с допустимым содержанием жира до 30% это примерно 2-4 сорт.
Відповідь: М'якоть першого сорту, не жирна частина
Дата відповіді: 30.08.2017 18:32