• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015 - 55320000-9 Послуги з організації харчування (послуги з організації харчування в закладах загальної середньої освіти Солом’янського району міста Києва)

Торги відмінено

12 890 376.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 64 451.88 UAH
Період уточнення: 20.08.2021 11:46 - 17.10.2021 00:00
Відповідь надана

надати роз'яснення

Номер: bb58deaf23a44f9b810f2c5d773dcaca
Дата опублікування: 09.09.2021 11:50
Опис: Шановний Замовник! Чи можливо надавати у складі тендерної пропозиції документи, викладені на російській мові без перекладу на українську?
Відповідь: Шановні Учасники! Відповідно до п.п. 7.2. п. 7. Розділу I. «Загальні положення» Тендерної документації: «7.2. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У разі надання інших документів складених мовою іншою ніж українська мова, такі документи повинні супроводжуватися перекладом українською мовою, переклад (або справжність підпису перекладача) - засвідчений нотаріально або легалізований у встановленому законодавством України порядку. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою. Документи складені російською мовою не потребують перекладу.»
Дата відповіді: 09.09.2021 15:03
Відповідь надана

надати роз'яснення

Номер: 9221fc71af8f4a3a8a47e81e70d1dd14
Дата опублікування: 08.09.2021 10:36
Опис: Шановний Замовник! Вами були внесені зміни до тендерної документації. Виходячи із вказаних змін, учасники мають право на вибір надати у складі тендерної пропозиції або меню, яке розроблене відповідно до Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305, або меню, яке розроблене відповідно до Постанови КМУ від 22 листопада 2004 № 1591. Просимо надати відповідь чи правильно ми розуміємо вказані зміни (право вибору)?
Відповідь: Шановні Учасники! У разі якщо в Учасника вже затверджене меню відповідно до Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 то такий Учасник надає таке меню, у разі в Учасника ще не затверджено нове меню, то такий Учасник надає затверджене меню відповідно до Постанови КМУ від 22 листопада 2004 № 1591 та обов’язково надає лист-гарантію «про надання Замовнику затвердженого меню відповідно до Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 у строк до 31.12.2021».
Дата відповіді: 09.09.2021 15:04
Відповідь надана

надати роз'яснення

Номер: 300cf7b46ac54d46bc956a01b9e775a1
Дата опублікування: 07.09.2021 16:36
Опис: Шановний Замовник! 30 серпня 2021р. Вам було поставлене наступне питання: Згідно Додатку № 3 до тендерної документації "Технічні вимоги" передбачено, що учасник подає розроблене примірне двотижневе меню погоджене з Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві відповідно до Постанови КМУ № 305. Постанова № 305 передбачає три вікових категорії, а також, чотиритижневе меню. Таким чином, просимо надати роз'яснення, чому Ваші технічні вимоги передбачають лише дві вікові категорії дітей, та чому Ви вимагаєте надати двотижневе меню? 30.08.2021р. з Вашої сторони була надана відповідь, що готуються зміни до ТД. Кінцевий термін подання тендерної пропозиції припадає на 20.09.2021р. Залишилось не так багато часу. Чому на сьогоднішній день не внесені відповідні зміни до ТД?
Відповідь: Шановний Учаснику, станом на 07.09.2021 Замовником внесено зміни. Дякуємо за звернення.
Дата відповіді: 08.09.2021 09:16
Відповідь надана

надати роз'яснення

Номер: e769b2aa5e654adb9c3ef148bd6ba27e
Дата опублікування: 07.09.2021 15:08
Опис: Шановний Замовник! Згідно Додатку № 3 до тендерної документація, від Учасників вимагається надати у складі пропозиції надають документи відповідності міжнародним стандартам якості харчування HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), а саме: розроблену та затверджену Програму-передумову системи НАССР (Учасники надають скан-копії оригіналу титульної сторінки на кожен окремий заклад загальної середньої освіти). Скан-копії оригіналу титульної сторінки якої саме, із зазначених нижче Програм Передумов системи НАССР необхідно надати Учаснику: 1. Належне планування виробничих, допоміжних і побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення. 2.Вимоги до стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування тощо, а також заходи щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок. 3.Вимоги до планування та стану комунікацій – вентиляції, водопроводів, електро- та газопостачання, освітлення тощо. 4.Безпечність води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів, що контактують із харчовими продуктами. 5.Чистота поверхонь (процедури прибирання, миття і дезінфекції виробничих, допоміжних та побутових приміщень та інших поверхонь). 6.Здоров’я та гігієна персоналу. 7.Поводження з відходами виробництва та сміттям, їхній збір і видалення з потужності. 8.Контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання їхній появі, засоби профілактики та боротьби. 9.Зберігання та використання токсичних сполук і речовин. 10.Специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками. 11.Зберігання та транспортування. 12.Контроль за технологічними процесами. 13.Маркування харчових продуктів та інформування споживачів? На яку кількість закладів Учасник повинен надати Скан-копію оригіналу титульної сторінки Програм Передумов системи НАССР?
Відповідь: Згідно Наказу № 590 від 01.10.2012р. про затвердження Вимог щодо, розробки діючої процедури, заснованої на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) педбачено від 01 до 13 по підпунктам п.п 1.1-1.13 всі із зазначених програм-пердумов. Учасники мають надати Скан-копії оригіналів титульної сторінки програм-передумов системи НАССР надані в додатку №1 дислокація згідно тендерної документації, на приміщення та потужності розташовані на території даного закладу, яким є операторами ринку
Дата відповіді: 10.09.2021 17:01
Відповідь надана

ТЗ

Номер: 605eea5077c1424dbb8869e8b432905a
Дата опублікування: 31.08.2021 13:34
Опис: Шановний Замовнику! Новий Санітарний регламент забороняє використання у шкільному харчуванні напівфабрикатів (технологічно-оброблених мясних та рибних харчових продуктів)
Відповідь: Шановні Учасники! Замовником буде вивчено дане питання та за результатами, у разі потреб, внесено відповідні зміни
Дата відповіді: 03.09.2021 09:16
Відповідь надана

надати роз'яснення

Номер: 8fea69a656e247c688854543119f990a
Дата опублікування: 30.08.2021 11:15
Опис: Згідно Додатку № 3 до тендерної документації "Технічні вимоги" передбачено, що учасник подає розроблене примірне двотижневе меню погоджене з Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві відповідно до Постанови КМУ № 305. Постанова № 305 передбачає три вікових категорії, а також, чотиритижневе меню. Таким чином, просимо надати роз'яснення, чому Ваші технічні вимоги передбачають лише дві вікові категорії дітей, та чому Ви вимагаєте надати двотижневе меню?
Відповідь: Шановні Учасники!. Наразі Замовником готуються зміни до тендерної документації
Дата відповіді: 30.08.2021 16:20
Відповідь надана

ТД

Номер: ffa4d13a05f7417d998997322e967351
Дата опублікування: 27.08.2021 12:05
Опис: Шановний Замовнику! На якій законодавчій підставі вами вимагаються сертифікати з якості міжнародного зразка, які не адаптовані до українського законодавства?
Відповідь: Шановні Учасники!. Наразі Замовником готуються зміни до тендерної документації
Дата відповіді: 30.08.2021 16:20
Відповідь надана

ТЗ

Номер: 63c38e338e7540fcb3a771dee9e7eea5
Дата опублікування: 27.08.2021 11:55
Опис: Шановний Замовнику! Поясніть, будь ласка, які напівфабрикати у шкільному харчуванні ви маєте на увазі вимагаючи: У разі використання напівфабрикатів Виконавець зобов’язаний купувати такі напівфабрикати безпосередньо у Виробника. Виробник напівфабрикатів повинен підтвердити якість своїх продуктів надавши наступні документи:
Відповідь: Шановні Учасники! Під напівфабрикатами мається на увазі напівготові страви для шкільного харчування, наприклад: сирники, котлети, тефтелі, тощо.
Дата відповіді: 31.08.2021 11:57