• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Масло вершкове з масовою часткою жиру не менше 72,5 %

Перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв Оцінка пропозицій здійснюється на основі єдиного критерію – ціна пропозиції. Питома вага цінового критерію – 100 %. Методика оцінки: Оцінка пропозицій проводиться за цінами пропозицій з врахування податку на додану вартість (з ПДВ). Найбільш економічно вигідною пропозицією визнається така, ціна якої є найнижча за результатами проведення електронного аукціону. У разі якщо була подана одна пропозиція, електронна система закупівель після закінчення строку подання пропозицій автоматично стає найбільш економічно вигідною пропозицією. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі наведені в приєднаному файл

Торги не відбулися

77 400.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 387.00 UAH
Період уточнення: 15.07.2021 12:34 - 21.07.2021 00:00
Звернень немає. Звернення не може бути заданим