-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015: 15110000-2 – «М’ясо» (Свинина (тазостегнова частина), свинина (лопаточна частина ), яловичина, філе куряче, стегно куряче, печінка куряча)
Завершена
120 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 600.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 600.00 UAH
Період уточнення:
26.06.2021 14:12 - 02.07.2021 00:00
Без відповіді
Вдповідність ЗАКУПІВЛІ ДЕРЖАВНИМ СТАНДАРТАМ УКРАІНИ
Номер:
cb6642dd779d4f18a3b2cae8970bb955
Дата опублікування:
01.07.2021 10:54
Опис:
1.ВІДПОВІДНО до ОГОЛОШЕННЯ В ДОДВТКУ 3 СЛІДУЮЧІ ВИМОГИ :
- Свинина (тазостегнова частина) ТА Свинина (лопаточка частина) МАЮТЬ БУТИ ВИГОТОВЛЕНІ ПО ДСТУ 7158:2010
ЦЕ ДСТУ 7158-2010 ПЕРЕДБАЧАЄ ВИГОТОВЛЕННЯ МЯСО СВИНИНИ В ТУШКАХ І ПІВТУШКАХ !
ТАК ЩО ПАТРІБНО ПОСТАЧАТИ ???
МЯСО РОЗРОБЛЕНЕ ,- ЛОПАТК ЧИ ІНШІ ЧАСТИНИ ЧИ ПІВТУШІ????
2.КУРЯЧА ПРОДУКЦІЯ ОХОЛОДЖЕНА ЧИ МОРОЖЕНА
ЯКЩО ОХОЛОДЖЕНА ТО ЧИ ПОТРІІБНО В ВАКУУМІ ЯК ПО ДСТУ ЧИ МОЖНО ПРОСТО В ПЛІВЦІ БЕЗ ВАКУУМА ЧИ НА ЗАСТІЖКАХ