• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015: 15110000-2 – «М’ясо» (Свинина (тазостегнова частина), свинина (лопаточна частина ), яловичина, філе куряче, стегно куряче, печінка куряча)

Завершена

120 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 600.00 UAH
Період уточнення: 26.06.2021 14:12 - 02.07.2021 00:00
Без відповіді

Вдповідність ЗАКУПІВЛІ ДЕРЖАВНИМ СТАНДАРТАМ УКРАІНИ

Номер: cb6642dd779d4f18a3b2cae8970bb955
Дата опублікування: 01.07.2021 10:54
Опис: 1.ВІДПОВІДНО до ОГОЛОШЕННЯ В ДОДВТКУ 3 СЛІДУЮЧІ ВИМОГИ : - Свинина (тазостегнова частина) ТА Свинина (лопаточка частина) МАЮТЬ БУТИ ВИГОТОВЛЕНІ ПО ДСТУ 7158:2010 ЦЕ ДСТУ 7158-2010 ПЕРЕДБАЧАЄ ВИГОТОВЛЕННЯ МЯСО СВИНИНИ В ТУШКАХ І ПІВТУШКАХ ! ТАК ЩО ПАТРІБНО ПОСТАЧАТИ ??? МЯСО РОЗРОБЛЕНЕ ,- ЛОПАТК ЧИ ІНШІ ЧАСТИНИ ЧИ ПІВТУШІ???? 2.КУРЯЧА ПРОДУКЦІЯ ОХОЛОДЖЕНА ЧИ МОРОЖЕНА ЯКЩО ОХОЛОДЖЕНА ТО ЧИ ПОТРІІБНО В ВАКУУМІ ЯК ПО ДСТУ ЧИ МОЖНО ПРОСТО В ПЛІВЦІ БЕЗ ВАКУУМА ЧИ НА ЗАСТІЖКАХ