• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

консерви рибні (джерело фінансування - кошти місцевого бюджету)

код за ЄЗС ДК 021:2015 15240000-2 рибні консерви та інші рибні страви та пресерви (консерви рибні) 1. Найменування замовника: Любецький психоневрологічний інтернат Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації . 1.1.Місцезнаходження замовника: Україна, 15040; вул. Квітнева,1 Чернігівська область, Ріпкинський район, селище Пересаж . 1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб , фізичних осіб-підприємців та громадських формувань : 03189914. 1.3.Категорія замовника : 3 – юридичні особи , які є підприємствами , установами , організаціями та їх об’єднання , які забезпечують потреби держави або територіальної громади , якщо така діяльність не здійснюється на промисловій чи комерційній основі.

Завершена

113 400.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 570.00 UAH
Період уточнення: 25.06.2021 14:25 - 02.07.2021 10:00
Відповідь надана

сертифікація

Номер: b298015c6526491ca2b6d98312b6f42a
Дата опублікування: 29.06.2021 12:36
Опис: Акти інспектування за формою №446, №447 не мають відношення к сертифікації постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках ( НАССР )
Відповідь: Доброго дня. Якщо у Вас є дані акти, ми не проти щоб ви їх надали в складі тендерної пропозиції.
Дата відповіді: 29.06.2021 14:05
Відповідь надана

акти інспектування

Номер: 4369e4a59cae4644afb3caacd5aca32d
Дата опублікування: 29.06.2021 12:24
Опис: Наявность актів інспектування за формою №446, №447 це вимога Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин»та Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Наявність цих актів є обов’язковою вимогою незалежно від типу процедури, бо це Закон який діє для всіх операторів ринку
Відповідь: Доброго дня. Наявність даних актів в спрощеній закупівлі не є обов"язковою.
Дата відповіді: 29.06.2021 14:07
Відповідь надана

акти інспектування

Номер: c7baf86337a9433ca9971959edfa0643
Дата опублікування: 28.06.2021 14:28
Опис: В Україні з 2017 року триває поетапний обов’язковий перехід на систему управління безпечністю харчових продуктів – НАССР (міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками, пов’язаними із безпечністю харчових продуктів).Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачено обов’язковість розроблення, введення в дію та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.З 20 вересня 2019 року всі українські підприємства харчової галузі мають впровадити систему управління безпечністю харчових продуктів – НАССР. Статтею 20 Закону визначено обов’язки операторів ринку, зокрема, п.1 ч. 2 ст. 20 визначено, що оператор ринку зобов’язаний забезпечувати дотримання вимог Закону щодо гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу; п. 2 ч. 2 ст. 20 Закону визначено, що оператор ринку зобов’язаний розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, а також забезпечувати належну підготовку з питань застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, осіб, які є відповідальними за ці процедури, під час виробництва та обігу харчових продуктів. Законом України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» передбачений державний контроль, що здійснюється з метою перевірки відповідності діяльності операторів ринку вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин, а також усунення наслідків невідповідності та притягнення до відповідальності за порушення відповідних вимог. Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства.України від 08.08.2019 року №447 «Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин» затверджено форму акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин. Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 року №446 «Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР» затверджено форму акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР. Додатково зазначаємо, що за невпровадження на потужностях системи НАССР, на операторів ринку, згідно статті 65 Закону № 2042 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», можуть бути накладені штафні санкції: від 15 до 30 мінімальних заробітних плат. Просимо внести в тендерную документацію вимогу про надання учасниками копій актів інспектування за формою №446, №447.
Відповідь: Відповідно до Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012: оператори ринку, що здійснюють підготовку , обробку чи переробку харчових продуктів , зобов'язані розробляти, впроваджувати та застосовувати процедури , засновані на використанні в повному обсязі принципів системи управління безпечністю харчових продуктів ( НАССР ) ( розділ ІІІ,п.3.1) . В свою чергу ,Закон України " Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів " № 771/97- ВР від 23.12.1997 року ( зі змінами ) передбачає встановлення прозорого механізму надання державних гарантій безпечності та якості харчових продуктів та запровадження державного контролю в сфері санітарних та фітосанітарних заходів. В той же час, сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках ( НАССР ) , не є обовязковою. На операторів ринку , що здійснюють первинне виробництво , а також провадять пов'язану з первинним виробництвом діяльність , зокрема транспортування , зберігання та обробку первинної продукції в місці первинного виробництва , за умови , що при цьому не змінюється суттєво стан таких продуктів , а також на транспортування живих тварин, призначених для споживання людиною , транспортування з місця первинного виробництва до потужності продуктів рослинного походження , продуктів рибальства ,а також продуктів полювання не поширюються вимоги щодо застосування постійно діючих процедур , заснованих на принципах системи аналдізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.
Дата відповіді: 29.06.2021 10:55