• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

м’ясо свинини свіже охолоджене 1 категорії

Завершена

126 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 650.00 UAH
Період уточнення: 04.07.2017 13:47 - 10.07.2017 13:52
Відповідь надана

питання

Номер: 6045d21297e64ed5bb6fa896b4ab0c7c
Дата опублікування: 06.07.2017 10:45
Опис: згідно ДСТУ – М'ясо свинини в тушах і півтушах, а не тушки, напівтушки!!!
Відповідь: Свинина має бути в тушах, півтушах.
Дата відповіді: 06.07.2017 11:20
Відповідь надана

Питання

Номер: 23fb26920c6746499b1060c87c9c6f74
Дата опублікування: 06.07.2017 10:35
Опис: Додаток 2 до тендерної документації М’ясо свинини свіже охолоджене 1 категорії (дворовий забій) Згідно діючих ДСТУ та ГОСТ Кількість – 1575 кг Тушки, напівтушки без голови, ніг, внутрішностей, внутрішнього сала, без шкіри. При кожній поставці продукту надавати сертифікат якості та ветеринарне свідоцтво. Поставка здійснюється 1 раз в неділю на склад покупця згідно заявок (чотири рази в місяць). Поставка здійснюється спеціальним транспортом з дозволом сан. епідем. станції. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень. Товар має бути натурального походження ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ: 1. Строки постачання: до 31.12.2017 року. 2. Технічні вимоги: - продукція харчової промисловості, що вказана в тендерній пропозиції, має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками уповноважених осіб Замовника; - продукція харчової промисловості повинна постачатися у спеціальному транспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування. 3. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. 4. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. 5. Учасник письмово підтверджує, що товари, які наведені в переліку, мають відповідну нормативну документацію, яка обов’язково додається при поставці товару. 6. Для підтвердження відповідності цінової пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи: а) пояснювальна записка з описом якісних та функціональних характеристик товару, його екологічної чистоти та країну походження (назва; країна походження; повна назва виробника та його адреса; основні характеристики, у тому числі відповідність товару стандартам, що визначені відповідними ГОСТами та/або ТУ та/або ДСТУ; вид розфасовки (тару); спосіб і термін зберігання). б) копії декларації виробника (посвідчення про якість) на запропонований товар або протоколи випробувань завірені печаткою виробника. Де в цьому Додатку №2 надана відмовідь на мої запитання???????????????????
Відповідь: Туша має бути без шкіри. Товщина сала згідно ДСТУ та ГОСТ. Свинина має бути в тушах, півтушах.
Дата відповіді: 06.07.2017 11:19
Відповідь надана

питання

Номер: f69a52fe1af64b51af563be9ad9d755c
Дата опублікування: 06.07.2017 10:22
Опис: туша має бути зі шкурою? яка товщина сала? свинина має бути в туші чи півтуші?
Відповідь: Технічні, якісні, кількісні та інші вимоги до предмета закупівлі зазначені у Додатку №2 до тендерної документації.
Дата відповіді: 06.07.2017 10:31
Відповідь надана

питання

Номер: bc49a4455ca844a08f5db36210129951
Дата опублікування: 05.07.2017 12:38
Опис: Вам потрібні напівтуші ?
Відповідь: Технічні, якісні, кількісні та інші вимоги до предмета закупівлі зазначені у Додатку №2 до тендерної документації.
Дата відповіді: 05.07.2017 13:08