-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясопродукти(сосиски в/г)
сосиски в/г до ЗОШ та НВК у Волноваському районі
Завершена
105 137.19
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.3% або 315.41 UAH
мін. крок: 0.3% або 315.41 UAH
Період уточнення:
23.06.2017 14:21 - 30.06.2017 18:46
Відповідь надана
щодо поставок
Номер:
50db4a74b6a248f08e9d637c62fb03aa
Дата опублікування:
23.06.2017 16:57
Опис:
які дні поставок
Відповідь:
объем кг рассчитан на 8 поставок за период сентябрь-декабрь 2017г.,с учетом 100% посещаемости учеников(при карантине, количество заявок(поставок) может быть меньше); график: 2 поставки в месяц по 1 поставке в неделю(через1неделю) с учетом технических требований к товару(дополнение 4ТД) и перечня потребителей (дополнение 2 ТД)
Дата відповіді:
26.06.2017 11:14
Відповідь надана
ВИМОГА
Номер:
c6e436a1826b4448b3345d9e233db390
Дата опублікування:
23.06.2017 16:57
Опис:
1.Довідка про наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору (скріплена підписом керівника або уповноваженої особи та печаткою Учасника*)
3.2.Копії не менше трьох виконаних аналогічних договорів за 2016 рік.
Законом "Про публічні закупівлі" не передбачено 3 аналогічні договори... ЧІТКО ЗАЗНАЧЕНО АНАЛОГІЧНОГО ДОГОВОРУ !!!!(ТОБТО ОДИН)
4.Наявність фінансової спроможності учасника:
4.1.Копія форми №1 «Баланс» за останній звітній період.
4.2.Довідка з обслуговуючого банку про відсутність (наявність) заборгованості за кредитами, видану не раніше як за 10 днів до кінцевого строку подання тендерних пропозицій.
ДАНА ВИМОГА Є НЕПРАВОМІРНОЮ, ЗАКОНОМ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО ПІДТВЕРДЖЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СПРОМОЖНОСТІ УЧАСНИКА
ВИМАГАЄМО ПРИБРАТИ ВИЩЕЗАЗНАЧЕНІ ПУНКТИ ІЗ ДОКУМЕНТАЦІЇ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ
Відповідь:
Відповідно до ст. 23 ЗУ «Про публічні закупівлі» від 25 грудня 2015 р. №922-VIII (зі змінами) та рішення тендерного комітету відділу освіти Волноваської райдержадміністрації Донецької області (протокол від 26.06.2017р.№124), тендерний комітет повідомляє про внесення змін до тендерної документації для підготовки тендерної пропозиції Учасниками на закупівлю Код (ДК 021:2015 - 15130000-8 - М’ясопродукти(сосиски в/г)), а саме:
1. Викласти у новій редакції п.3.2. розділу «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції», а саме: «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги»
- Копії трьох виконаних аналогічних договорів.
2. Доповнити п.3.3 розділ «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції», а саме: «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги» та викласти в наступній редакції, а саме:
-Надати лист-відгук про виконання попередніх договорів учасником,за підписом та на фірмовому бланку тієї організації,якій був наданий товар.
3. Залишити без змін п.4.1. та п.4.2. розділу «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції», а саме: «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги», так як ми є бюджетна організація і здійснюємо оплату за фактично отриманий товар, тому маємо знати, чи має учасник фінансову спроможність для виконання договору.
Дата відповіді:
26.06.2017 16:42