• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

М`ясо синини охолоджене,кури-тушки охолоджені,філе куряче охолоджене

М'ясо свинини (охолоджене), м’якуш, не жирний, без кістки, отриманий тільки з лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівнянні, без бахромок. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір від рожевого до червоного. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Консистенція пружна і еластична тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Не допускається м’ясо кнурів. М'ясо має бути від забою здорової тварини. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Відповідність діючим стандартам: ДСТУ 4590:2006 Напівфабрикати мясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням Тушки курей -охолоджені. Добре знекровлені з чистою поверхнею, без згустків крові, залишків кишечника та репродуктивних органів всередині. Поверхня суха, не завітрена, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові. Жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см. Оперення повністю видалено. Шкіра чиста, суха, не завітрена, без подряпин, розривів, плям та синців. Кісткова система без переломів і деформацій. М’язи щільні, пружні. Колір шкіри блідо-жовтий з рожевим відтінком або без нього. Запах тушок властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів. Відповідність товару нормативно-правовим актам Філе.Поверхня філе має бути без шкірки, без слизу, суха; колір тушки блідо-рожевий; м’язова тканина щільна, пружна, при надавлюванні пальцем ямка, що утворюється, швидко вирівнюється; запах специфічний, властивий м’ясу відповідного виду птиці; тушки не повинні мати згустків крові і ділянок, в які просочилася жовч. Філе куряче повинно бути без забруднень, упаковане у спец.тару, дозволену МОЗУ поставки не менше, ніж 90%.

Завершена

165 999.30 UAH без ПДВ