• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Капуста, відповідний код ДК 021:2015 03221410-3; морква столова, відповідний код ДК 021:2015 03221112-4; цибуля ріпчаста, відповідний код ДК 021:2015 03221113-1; буряк столовий, відповідний код ДК 021:2015 03221111-7

Розмір та умови надання забезпечення пропозицій учасників (якщо замовник вимагає його надати). не вимагається. Вид забезпечення пропозиції (якщо замовник вимагає його надати). - Розмір та умови надання забезпечення виконання договору про закупівлю (якщо замовник вимагає його надати). Не вимагається. Перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв: Єдиним критерієм оцінки згідно даної процедури є ціна (питома вага критерію – 100%). Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмету закупівлі: згідно додатку № 2 до оголошення про проведення спрощеної закупівлі. Дата та час проведення аукціону. Призначається системою автоматично. Додатки до оголошення: Додаток № 1 – Перелік документів, які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції Учасника вимогам Замовника. Додаток № 2 - Технічні, якісні та інші характеристики предмету закупівлі. Додаток № 3 – Проект договору про закупівлю товарів.

Завершена

42 430.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 212.15 UAH