-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
1513 ковбасні вироби
Ковбаса варена вищого гатунку «Лікарська», сардельки вищого ґатунку. Ковбасні вироби повинні відповідати вимогам стандарту та бути вироблені за технічною інструкцією та рецептурами з дотриманням «Правил перед забійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса» На смак ковбасні вироби мають бути смачні, запах має бути свіжим та без сторонніх запахів. Зовнішній вигляд: повинні бути з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш, рівномірно перемішаний, без порожніх та сірих плям. За фізико-хімічними показниками ковбасні вироби повинні відповідати нормативним вимогам. Упаковка, яка відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 75% від загального терміну зберігання.