-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Сирні продукти (твердий сир, свіжий сир)
Свіжий сир, жирність 9%. Сир кисломолочний із масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 9%, запакований у поліетиленову плівку чи іншу споживчу тару. Сир кисломолочний відповідає вимогам ДСТУ 4554:2006.За мікробіологічними показниками відповідає вимогам ДСТУ 4554:2006. Вміст токсичних елементів, мікотоксинів, антибіотиків, гормональних препаратів, пестицидів, радіонуклідів не повинен перевищувати допустимих рівнів, встановлених діючими нормативними актами України. Маркування, пакування, транспортування, зберігання здійснюється відповідно до вимог ДСТУ 4554:2006. Загальний термін придатності не менше 5 діб. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки – не менше 90%. Твердий сир, жирність не меньше 50 %. Сир твердий відповідає вимогам ДСТУ 6003:2008. Споживче пакування – полімерна плівка. Сир вироблений згідно з технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку, з дотриманням державних санітарних правил для молокопереробних підприємств під державним ветеринарно-санітарним контролем та наглядом.Маркування, пакування, транспортування, зберігання здійснюється відповідно до вимог ДСТУ 6003:2008. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки – не менше 90%. На кожній упаковці етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання; номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту.