• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Ковбасні вироби

Якість товару варених ковбасних виробів з відповідним маркуванням повинна відповідати вимогам ДСТУ 4436:2005 або ТУ У. Поверхня батонів ковбасних виробів повинна бути чиста, суха, без пошкодження оболонки, без напливів фаршу, бульйонних та жирових напливів, без слідів злипання, ніжна, соковита – для сардельок/сосисок. Ковбасні вироби з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям. Форма і розмір – відповідно кожному найменуванню виробів згідно вимог ДСТУ 4436:2005 або ТУ У. Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО).

Завершена

30 450.00 UAH з ПДВ