-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М’ясо: свинина – 15113000-3; курятина – 15112130-6; яловичина – 15111100-0
1. Вирізка свиняча с/м-ГСТУ 46.019-2002; 2. М'ясо свинина ошийок б/к с/м-ГСТУ 46.019-2002; 3. М'ясо свинина тазостегнова с/м (окіст)-ГСТУ 46.019-2002; 4. Яловичина тазостегнова (задня) частина в/г зам.-ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/326:2007; 5. Язик яловичий с/м -ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/326:2007; 6. Філе куряче н/ф зам.-ТУУ 15.1-25522107-004:2011; 7. Філе індиче с/м-ТУ У 10.1-34069039-001:2017; 8. Тушка куряча- бр зам.-ТУ У10.1-39090505-001:2016; 9. Вирізка яловича с/м-ДСТУ ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/326:2007; 10. Сало свинина с/м-ГСТУ 46.019-2002.
Завершена
48 000.00
UAH з ПДВ