-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
За кодом ДК 021:2015 – 15110000 – 2 М'ясо (Яловичина без кістки, I категорії, охолоджена – (Код за ДК 021:2015 15111100-0 Яловичина); свинина без кістки, охолоджена – (Код за ДК 021:2015 15113000-3 Свинина); печінка яловича охолоджена – (Код за ДК 021:2015 15114000-0 Потрухи); тушки курей бройлерів I категорії, охолоджені, патрані – (Код за ДК 021:2015 -15112130-6 Курятина); курячі частини порційні (грудка куряча охолоджена) – (Код за ДК 021:2015 -15112130-6 Курятина); печінка куряча охолоджена – (Код за ДК 021:2015 – 15112300-9 Печінка свійської птиці)
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. Документи, які надані учасником у складі пропозиції, але не готуються учасником безпосередньо (довідки, висновки, сертифікати тощо), мовою іншою, ніж українська мова або російська мова, повинні мати автентичний переклад на українську мову, крім документів, викладених на російській мові. Визначальним є текст, викладений українською мовою.
Завершена
3 030 430.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 15 152.15 UAH
мін. крок: 0.5% або 15 152.15 UAH