• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Узагальнена назва -ДК 021:2015: код 15110000-2 «М’ясо» (Стегно куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», філе куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», печінка яловичини (свіжа або охолоджена) код - 15114000-0 «Потрухи», яловичина (свіжа чи охолоджена) код - 15111100-0 «Яловичина», свинина (свіжа чи охолоджена) код - 15113000-3 «Свинина», сало (свіже або охолоджене) код - 15113000-3 «Свинина»)

1. Найменування замовника: Комунальний заклад «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №50 «Перлинка» Кам'янської міської ради. 2. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». 3. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 42920523. 4. Місцезнаходження замовника: 51900, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, вул. Звенигордська, 26. 5. Контактна особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками: Кирсань Олена Мирославівна, уповноважена особа, Директор, тел. +380975069694, ел. пошта: kirsagelena@gmail.com 6. Вид предмета закупівлі: Товари. 7. Конкретна назва предмета закупівлі: Стегно куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», філе куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», печінка яловичини (свіжа або охолоджена) код - 15114000-0 «Потрухи», яловичина (свіжа чи охолоджена) код - 15111100-0 «Яловичина», свинина (свіжа чи охолоджена) код - 15113000-3 «Свинина», сало (свіже або охолоджене) код - 15113000-3 «Свинина». 8. Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: код 15110000-2 «М’ясо» (Стегно куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», філе куряче (свіже або охолоджене) код - 15112130-6 «Курятина», печінка яловичини (свіжа або охолоджена) код - 15114000-0 «Потрухи», яловичина (свіжа чи охолоджена) код - 15111100-0 «Яловичина», свинина (свіжа чи охолоджена) код - 15113000-3 «Свинина», сало (свіже або охолоджене) код - 15113000-3 «Свинина»). 9. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі (технічна специфікація, технічне завдання). Усі посилання в технічному завданні тендерної документації на конкретну торговельну марку чи фірму, чи патент, чи конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент» та застосовується до кожного посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, чи патент, чи конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні передбачати необхідність застосування заходів із захисту довкілля, про що учасник в складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист. Пропозиція Учасника повинна відповідати технічному завданню, що визначено Додатком 1 до оголошення про проведення спрощеної закупівлі. 10. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1) стегно куряче (свіже або охолоджене) – 300 кг; 2) філе куряче (свіже або охолоджене) – 285 кг; 3) печінка яловичини (свіжа або охолоджена) – 168 кг; 4) яловичина (свіжа чи охолоджена) - 260 кг; 5) свинина (свіжа чи охолоджена) - 270 кг; 6) сало (свіже або охолоджене) – 20 кг. 11. Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 51900, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, вул. Звенигородська, 26. 12. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: до 31.12.2021 року. 13. Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків): Оплата проводиться після пред’явлення ПОСТАЧАЛЬНИКОМ рахунку на оплату товару та видаткової накладної на товар, не пізніше ніж через 30 календарних днів з дня отримання товару ПОКУПЦЕМ - СПОЖИВАЧЕМ. Згідно статті 23 Бюджетного кодексу України бюджетні зобов’язання та платежі з бюджету здійснюються лише за наявності відповідного бюджетного призначення. 14. Очікувана вартість предмета закупівлі: 172 000,00 грн. (сто сімдесят дві тисячі гривень 00 копійок) з ПДВ. 15. Період уточнення інформації про закупівлю: «29» грудня 2020 року час 0000 год. 16. Кінцевий строк подання пропозицій: «04» січня 2021 року час 0000 год. 17. Перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв: Не застосовується. Критерій оцінки – «Ціна» 100%. 18. Розмір та умови надання забезпечення тендерних пропозицій: Не вимагається. 19. Розмір та умови надання забезпечення виконання договору про закупівлю: Не вимагається. 20. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону: 1 % від очікуваної вартості предмета закупівлі. 21. Джерело фінансування закупівлі: Кошти місцевого бюджету. 22. Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися пропозиції: Пропозиція та усі документи, що мають відношення до неї, складаються українською мовою. В разі надання документів, які необхідні для формування пропозиції учасника, виданих відповідними установами, підприємствами, організаціями російською мовою, допускається наявність даних документів на російській мові. У іншому випадку в разі надання учасником будь-яких документів іноземною мовою, вони повинні бути перекладені українською. Переклад повинен бути посвідчений учасником торгів, або посвідчений нотаріально (на розсуд учасника). 23. Дата та час проведення електронного аукціону: Визначаються електронною системою закупівель автоматично.

Завершена

172 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 1 720.00 UAH