-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Сир твердий 45% жирності «ДК 021:2015 – 15540000-5 - Сирні продукти»
Сир твердий 45% жирності - зовнішній вигляд: поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. Смак і запах: сирний, без сторонніх присмаків і запахів. Дозволено наявність присмаку пастеризації. Консистенція пластична, ніжна, однорідна по всій масі. Малюнок: вічка круглої, овальної чи довільної форми. Дозволено відсутність малюнка, наявність невеликих пустот. Колір: однорідний за всією масою від білого до жовтого. Форма головки сиру: бруски, круги, циліндри, тощо з рівними гранями, з масою до 8кг. Головки сиру повинні бути запаковані у полімерні плівки, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покритті парафіновим, полімерними або комбінованими сплавами та іншими пакувальними матеріалами згідно з чинними нормативними документами з наклейкою, яка містить в собі наступну інформацію: найменування сиру, масова доля молочного жиру в сухій речовині - 45%, найменування виробника, дату виготовлення та вживання, масу нетто та інше. Товар повинен відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ які діють на момент проведення процедури закупівлі. Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, якість та безпеку. До постачання допускається продукція, строк придатності до споживання якої сплинув не більше ніж на 20%. Не допускається в складі сиру твердого - синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, консервантів (в т.ч. нітрату калія), рослинних або інших жирів не молочного походження.