-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо яловичина та свинина
М'ясо яловичини свіже або охолоджене без кістки не нижче І гатунку.М'ясо свинини вищого гатунку свіже або охолоджене без кістки та сала не нижче І гатункуСтрок придатності не повинен перевищувати 90% від загального строку придатності. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України, нормам Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини».