-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Вершкове масло 73%
Масло вершкове повинно бути без умісту консервантів, рослинних жирів, інших речовин, заборонених для використання. Масова частка жиру повинна складати не менше 73 %, вологість не більше 24,8%, виготовлено за ДСТУ. Характеристика товару: масло вершкове – свіже, світло-жовтого кольору, із запахом характерним для свіжого масла. Форма правильна, без ознак деформації. Консистенція м’яка, еластична без ознак крихкості. Масло повинно бути розфасовано у пачки по 200 г та вкладено у картонні ящики. Пакувальний матеріал (фольга або пергамент) повинен відповідати призначенню «пакування харчових продуктів». Кожна упакована одиниця та ящик з товаром повинні мати маркування (етикетки) з вказівкою на виробника, дату та час виробництва, номер партії, строки і умови зберігання, вміст жиру, вагу нетто, нормативний документ, за яким виготовлений даний товар (маркування відповідно до ДСТУ 4518-2008). Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника, та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія посвідчення про якість та/або декларація виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 70 % від загального терміну придатності товару.