-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
м'ясопродукти:ковбаса, сердельки
В ціну товару повинні входити упаковка, розфасовка та транспортні послуги. При прийомі продукти харчування повинні відповідати вазі, яка зазначена у супровідних документах. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: Ковбаса варена вищого ґатунку - в натуральній оболонці з яловичини та нежирної свинини, без зайвих спецій. Сосиски та сардельки вищого ґатунку - сосиски в штучній оболонці з яловичини та нежирної свинини, сардельки в натуральній оболонці з яловичини та нежирної свинини, без зайвих спецій. Ковбасні вироби - повинні бути цільної ніжної та соковитої (в гарячому стані) консистенції, пружні на розрізі; світло-рожевого кольору, фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям, смак та запах - з ароматом прянощів, в міру солоний, приємний на смак. Мають масову частку білку не менше 12 %, жиру - не більше ЗО %, вологість не більше 70 %, наявність крохмалю та сої не допускається. При термічній обробці ковбасні вироби (сосиски, сердельки, ковбаси) повинні зберігати форму та не містити барвників, які надають воді інший колір