• Спрощена закупівля
  • Однолотова
  • КЕП

Сосиски філейні, вищого ґатунку.

Вага однієї сосиски 50 - 100 г Сосиски вищого ґатунку повинні відповідати вимогам стандарту та бути вироблені за технічною інструкцією та рецептурами з дотриманням «Правил перед забійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса» На смак сосиски мають бути смачні, запах має бути свіжим та без сторонніх запахів. Зовнішній вигляд: повинні бути з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш, рівномірно перемішаний, без порожніх та сірих плям. За фізико-хімічними показниками сосиски повинні відповідати нормативним вимогам. Упаковка, яка відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ. ДСТУ 4436:2005. Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Товар повинен мати чисту суху поверхню без пошкодження оболонки, сліпів і напливів фаршу. Консистенція пружна, щільна. Не приймається продукція із забрудненнями, цвіллю і слизом на оболонці, з рихлим розповзаючим фаршем, з сірими плямами на ньому; недоварені, блідо-сірі, з напливом фаршу над оболонкою, великими пустотами. Не має бути стороннього запаху та смаку, а також плісняви, гнилі, домішок. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо, та відповідати ГОСТ, ДСТУ, що діють на території України. ДЕТАЛЬНИЙ ОПИС В ДОДАНОМУ ФАЙЛІ.

Торги не відбулися

21 300.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 107.00 UAH