• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

сир кисломолочний

Сир кисломолочний (творог): ДСТУ 4554:2006, ТУ Має бути натуральним, свіжий, однорідної консистенції, ніжним, в міру щільним, білого кольору, масовою часткою жиру не менше 9 %, вміст вологи – не більше 80 %, у великій розфасовці (5 кг), без хімікатів та консервантів, без стороннього запаху та смаку. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: чітко повинно бути вказано сир чи сирний продукт ,назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. .

Завершена

4 988.00 UAH з ПДВ