-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Цибуля ріпчаста
Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до цибулі ріпчастої свіжої 1. Цибуля ріпчаста свіжа від 4 см. (перший сорт) повинна відповідати ДСТУ 3234-95 «Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Цибуля ріпчаста свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки). Вага нетто цибулі у мішку (сітці) повинна бути 15-25 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути цибуля одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3234-95. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання цибулі ріпчастої свіжої повинен становити: гостра цибуля ріпчаста – не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).