-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246; Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Петрушка молода свіжа, листкова, ДСТУ 6010
1. Найменування предмета закупівлі – овочі свіжі (капуста білоголова свіжа пізньостигла; морква свіжа; буряк столовий свіжий; цибуля ріпчаста свіжа; капуста пекінська; помідори (томати свіжі, польові); огірки свіжі польові; перець солодкий свіжий; кріп свіжий; петрушка свіжа) за кодом ДК 021:2015 - 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи та відповідати ДСТУ в кількості, а саме: - капуста білоголова свіжа пізньостигла – ДСТУ 7037 – 210,000 кг.; - морква свіжа – ДСТУ 7035 – 180,000 кг.; - буряк столовий свіжий – ДСТУ 7033 – 180,000 кг.; - цибуля ріпчаста свіжа – ДСТУ 3234 – 114,000 кг.; - капуста пекінська – ДСТУ - 120,000 кг. - помідори (томати свіжі, польові) – ДСТУ 3246 – 30,000 кг.; - огірки свіжі польові – ДСТУ 3247 – 110,000 кг.; - перець солодкий свіжий – ДСТУ 2659 – 41,000 кг.; - кріп свіжий – ДСТУ 8624 - 0,700 кг. - петрушка свіжа – ДСТУ – 0,510 кг. Загальний обсяг поставки товару: 986,210 кг.. 2. Строк поставки товару: до 31.12.2025 року. 3. Термін поставки: один раз на тиждень (згідно заявок) в робочі дні з 06 – 00 до 15-00 год. Товар повинен своєчасно постачатися до кожного окремого закладу освіти. 4. Умови поставки: поставки здійснюється в термін, що не перевищує одну добу з дати отримання замовлення. 4.1. Строки постачання можуть змінюватися у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням Сторін. 4.2. Товар підлягає доставці Постачальником дрібними партіями за адресами закладів освіти з дотриманням термінів його реалізації. 4.3. Доставка Товару та розвантажувальні роботи здійснюються силами та за рахунок Постачальника в узгоджений із Замовником час. 4.4. Товар має бути фасований в пластмасову, поліетиленову або іншу тару (ящики, пакети тощо), на кожній одиниці фасування повинна бути інформація (етикетка, бірка, ярлик) і (або) напис на пакуванні з інформацією, що містить назву та адресу підприємства-виробника, вагу нетто, дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, відповідність стандартам, які діють на території України. 4.5. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). 4.6.. На момент поставки термін придатності до споживання кожної окремої партії товару має бути не меншим, ніж 90 % від нормативного терміну придатності до споживання, починаючи з дня отримання кожної окремої партії товару. 4.7.. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 5. Товар, що постачається, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням і дотриманням норм харчування, вимог маркування та транспортування.