-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033; Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233
1. Найменування предмета закупівлі – Овочі свіжі (капуста білоголова свіжа пізньостигла; помідори (томати свіжі, польові); морква свіжа; буряк столовий; огірки свіжі польові; цибуля ріпчаста свіжа; перець солодкий свіжий; часник свіжий) відповідає за кодом ДК 021:2015 - 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (далі - Товар) та повинен відповідати ДСТУ в кількості, а саме: Загальний обсяг поставки товару: 2333,580 кг.. - капуста білоголова свіжа пізньостигла – ДСТУ 7037 – 565,000 кг.; - помідори (томати свіжі, польові) – ДСТУ 3246 – 372,000 кг.; - морква свіжа – ДСТУ 7035 – 606,000 кг.; - буряк столовий – ДСТУ 7033 – 177,000 кг.; - огірки свіжі польові – ДСТУ 3247 – 162,000 кг.; - цибуля ріпчаста свіжа – ДСТУ 3234 – 370,000 кг.; - перець солодкий свіжий – ДСТУ 2659 – 77,000 кг.; - часник свіжий – ДСТУ 3233 – 4,580 кг. 2. Строк поставки товару: до 30.09.2025 року. 3. Термін поставки: один раз на тиждень (згідно заявок) в робочі дні з 06 – 00 до 15-00 год. Товар повинен своєчасно постачатися до кожного окремого закладу освіти. 4. Умови поставки: поставки здійснюється в термін, що не перевищує одну добу з дати отримання замовлення. 4.1. Строки постачання можуть змінюватися у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням Сторін. 4.2. Товар підлягає доставці Постачальником дрібними партіями за адресами закладів освіти з дотриманням термінів його реалізації. 4.3. Доставка Товару та розвантажувальні роботи здійснюються силами та за рахунок Постачальника в узгоджений із Замовником час. 4.4. Товар має бути фасований в пластмасову, поліетиленову або іншу тару (ящики, пакети тощо), на кожній одиниці фасування повинна бути інформація (етикетка, бірка, ярлик) і (або) напис на пакуванні з інформацією, що містить назву та адресу підприємства-виробника, вагу нетто, дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, відповідність стандартам, які діють на території України. 4.5. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). 4.6.. На момент поставки термін придатності до споживання кожної окремої партії товару має бути не меншим, ніж 90 % від нормативного терміну придатності до споживання, починаючи з дня отримання кожної окремої партії товару. 4.7.. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 5. Товар, що постачається, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням і дотриманням норм харчування, вимог маркування та транспортування.